Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka9898

CO byscie zrobily gdybyscie byly w takiej sytuacji?????

Polecane posty

Gość zalamka9898

chlopak i dziewczsyna sa ze soba 5 lat bardzi sie kochaja ale maja zupelnie inne chraktery ciagle sie kluca, nie moga sie dogadac i wlasciwie juz dawno powinni sie rozstac bo ich zawiazek to jakas masakra.. ;/ rozstaja się ciagle zrywaja co kilka dni ale nie moga bez siebie wytrzymać.. i po tygodniu nieodzywania nie moga wytrzymać.. i jest zgoda i tak to trwa od 2 lat bo pierwsze 3 lata byly super.. a od 2 lat jest tragedia. nawet juz on mial inna a ona miala innego.. ale oboje sie meczyli z innymi osobami nie byli szczesliwi ciagle mysleli o sobie nawzajem.. jak sie spotkaja po tygodniu nieodzywania.. oboje maja łzy w oczach i mowia sobie jak bardzo sie kochaja i nie moga bez siebie zyc lecz gdy juz jest kilka dni dobrze znowu zaczyna sie nie ukladac.. ona waga on koziorożec .. on 23 ona 22lata.. jak sie rozstac i uwolnic od siebie bo nic z tego i tak nie bedzie eh:(?

Gość zalamka9898
podszywie zal mi ciebie. nie nie udezyl mnie ani razu

Gość też tak miałam z pewnym
facetem. wytrzymaliśmy rok w takiej burzy, aż w końcu już żadne nie miało siły tego ciągnąć. powiem Ci, że ja byłam po tym związku tak wypalona, że do tej pory jestem sama i nawet mi to odpowiada, a minęło od zerwania już półtora roku. po prostu odżywam i sama myśl o kolejnym facecie wzbudza we mnie wręcz agresję. wystarczająco się namęczyłam z tamtym, oboje się namęczyliśmy. nic z tego nie będzie, dobrze, że chociaż zdajesz sobie z tego sprawę. ale jak się rozejść na amen, nie wiem, my już po prostu nie mieliśmy do siebie siły, odpuściliśmy oboje