Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaziunio

Jak leci ten wierszyk pt; Nie ma to jak w letniej porze .

Polecane posty

Gość djuuupjaaa
...można wysrać się na dworze! letni wietrzyk w dupę dmucha a nad kupą lata mucha

nie ma to jak w letniej porze mozna wysrać sie na dworze wiatr przyjemnie w dupe dmucha a nad gównem lata mucha :classic_cool: ja taki znam :D:D:D

W zime niech to krew zaleje zimny wiater w doope wieje sniegu napcha Ci do doopy szybko spiepszasz do chalupy !

srała baba srała aż jej dupe rwało palcem zatykała żeby nie śmierdziało srała baba srała trawy sie trzymała trawa sie wysmykła baba w gówno fikła srała baba srała w garnek malowany dupa jej warczała jak stare organy zachciało sie babie srać tak bardzo że kurwa mać podbiegła więc do kuchenki i nasrała w garnek wielki

Gość gość
Biegnę, biegnę do kibelka, nogi same niosą mnie, biegnę, biegnę, bo na sranie już od rana zbiera się. Ref. Jupi ja już się sra, jupi ja już się sra, jupi jupi jupi jupi jupi ja już się sra. Nie ma to jak w letniej porze, można wysrać się na dworze, ciepły wietrzyk w dupę dmucha, a nad gównem krąży mucha. Ref. Jupi ja już się sra, jupi ja już się sra, jupi jupi jupi jupi jupi ja już się sra W zimie, niech to krew zaleje, zimny wietrzyk w dupę wieje, śniegu napcha ci do dupy, trzeba spieprzać do chałupy. Ref. Jupi ja już się sra, jupi ja już się sra, jupi jupi jupi jupi jupi ja już się sra