Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek_Mateusz_23_latek

Do końca życia będe prawiczkiem oto powody

Polecane posty

poczekaj szczeniary teraz ltja za opalonymi pedziami ale jak beda mialy po 25 lat chociazby beda szukalY PRZECIETNEGO BO Z TAKIM FELKIEM NADMUCHANYM I OPALONYM NIE DA SIE ZYC ........... bo to pustaki majace oczy pizdami zarasniete i zamiast muzgu kondonami leb wypchany

E, tam nabijać od razu:) Po prostu smęcisz. Jak mówiłam postaw sobie cel jakiś, jakikolwiek Idąc po mieście wyobrażaj sobie, że jesteś jego właścicielem i patrz na ludzi śmiało i pogodnie. Uśmiechaj się do kobiet. Z podniesiona głową chodź przede wszystkim. Nie rzucaj takich szybkich, trwożliwych spojrzeń Polub siebie i miej do siebie szacunek. Bez tego nic nie zdziałasz. Jest kupa fajnych dziewczyn i wcale niebrzydkich, które tylko czekają na normalnego faceta, ale trzeba chcieć a nie siedzieć i jęczeć

pewnie masz racje żadnego pożytku ze mnie nie będzie :(

Gość alalalalal
daj zdjęcie to ocenimy:)

a nie chcesz 3 lata starszej ;)) ja bardzo chetnie zwiaze sie z przecietnym normalnym facetem

Gość uuuu u
przebierz sie w rajtuzy, to dziewczyny zwroca uwage i wepchnij skarpetke

uwierz mi,jest mnóstwo pięknych dziewczyn,które wcale nie wiedzą że sa piękne...mysle,że one są Twoją szaną

Gość chinota
użalasz się nad sobą, kazdy z nas jest przeciętny i swoją drugą połówkę znajdzie która niekoniecznie jest miss świata ;)

tylko tak piszecie a prawda jest taka, że przeciętny facet ma najbardziej przesrane i nikt go nie chce zawsze lepszy będzie bogaty brzydal albo biedny przystojniak niż taki średni nie wyróżniający sie niczym jak ja :(

Gość uuuu u
lajf ys hard end ful of zasadzkas

Gość chinota
przestań, brzydal się przejmuje że jest brzydalem, biedny ż ejest biedny, a bogady - że baby będą leciały tylko na kasę - albo bogaty ale brzydki i tez ma problem. CIESZ SIĘ ŻE WSZYSTKO MASZ CZEGO POTRZEBUJESZ,BRAKUJE CI MIŁOŚCI TO JEJ POSZUKAJ a dziewczyn nie trzeba "podrywać" tylko je poznawać i nawiązywać znajomości, jeżeli ty którąś polubisz to ona ciebie też polubi

Ta, nudzi mi się i myślę sobie: a spróbuję coś wmówić jakiemuś idiocie, że jest coś wart. Ale zabawa... Wygodniej jest Ci tak myśleć, nie musisz się męczyć bo i tak się nie uda Myślisz, że tu sami piękni i idealni siedzą?

ja w sumie to nawet niebrzydki jestem :P ide spać dobranoc i tak mnie nikt nie zechce :(

Gość uuuu u
nie no, brutal nie jest

Gość alalalalal
daj nam fotke to ci napiszemy co być mógł zmienić ! WIDOCZNIE GADASZ JAK MOJE KOLEŻANKI CO TO ONE ALE SĄ BRZYDKIE A WCALE NIE SĄ TYLKO LUBIĄ SOBIE PONARZEKAĆ!!!!!!!

Gość a moze by tak
sluchaj to czego brakuje wiekszosci to brak pewnoaci siebie pracuj nad tym malymi kroczkami idealu nie ma i nie bedzie!

Gość uuuu u
juz wiem, przebierz sie w dresy, bedziesz przynajmniej popularny na wiejskich dyskotekach

Gość BelfegorUpiórLuwru
No patrz. Ja jestem biedny przeciętniak. Nie mogę znaleźć pracy i ledwo co zjem, a lgną do mnie jak pszczoły do miodu. :)

Gość uuuu u
dosyc wazna sprawa, byc po prostu towarzyskim, chetnie rozmawiac, opowiadac zarty i takie tam

Gość julka19x
nie umiesz plywac?co za wstyd. Za to na wstępie odpadasz

Gość gość
Nie oszukujmy sie bedac sredni i zarabiajac smieszne 2,5 tysiaca zlotych nie jest w stanie zaimponowac zadnej kobiecie ale to nie jego wina tylko feminizmu, ktory doprowadzil do takiego stanu. Przedsiebiorcze kobiety europy placa czarnym mezczyzznom z afryki i opalonym panom z bliskiego wschodu za seks poniewaz nikt w europie nie jest w stanie spelnic ich wygorowanych wymagan zwiazkowych. Kobiety walcza o rowne pensje z mezczyznami, chca wiecej lepiej platnych miejsc pracy ale i tak szukaja kogos lepiej zarabiajacego. Tak mamy ujemny przyrost naturalny.

No patrz - nie umiesz pływać, to już żadna cię nie zechce. :D :D A ja z kolei myślę, że prawdziwą wadą którą zaprezentowałeś jest twoja postawa, która nawet nie jest średnia tylko poniżej średniej. No bo wyobraź sobie - znajdujesz dziewczynę, naprawdę cię lubi, randkujecie i wszystko jest jedwabiście, ty uważasz że ona jest "lepsza" bo nie "średnia" (jeśli ci się spodoba, to będziesz tak myślał). Po jakimś czasie zaczynasz wątpić w jej uczucia, bo przecież taka "lepsza" nie zechciałaby "średniego". Stajesz się zazdrosny, dziewczyna czuje się osaczona. Ty myślisz, że cię zdradza, albo że każdy ją podrywa i wkrótce cię zostawi. W tym momencie relacja staje się toksyczna i trzeba uciekać od agresora. Takie jest moje zdanie i przestroga, nie musisz słuchać jeśli nie chcesz. Według mnie mógłbyś najpierw zadbać o siebie, a dopiero potem myśleć o tym żeby wziąć na siebie odpowiedzialność jaką jest relacja z drugą osobą. To też przestroga. O kurde, dopiero zobaczyłam, że to jest stary post aaaaaH. Ale radę zostawiam, może komuś nie przyda haha