Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek_Mateusz_23_latek

Do końca życia będe prawiczkiem oto powody

Polecane posty

średni wygląd, średnio zarabiam, średnie mam perspektywy, średniego mam penisa, średnio waże, nie umiem pływać, jestem nieśmiały i kto by takiego chciał ? o moge sie jedynie pochwalić, że mam licencjat i tutaj sie kończą moje zalety na takiego przeciętniaka to nawet nikt nie spojrzy :(

Gość Juliette...
Więcej optymizmu, bo myśląc w ten sposób to żaden facet dziewczyny nie znajdzie! Lepiej weź się do roboty i zacznij podrywac:)

Mateusz,głowa do góry jutro będzie lepiej.Mieć wszystko średnie to nie jest najgorzej

Gość kali z afrykejszyn
ju mieskac w kraj polish bitch, jesli ju nie zaliczyc, to ju ar luser

Gość uuuff
a ile zarabiasz? ja tez mam słabom samo ocene i wogule nie mam pracy :(

zarabiam 2,5 tyś nie odnosze sie wogóle z pieniędzmi choć w sumie to dużo ich nie mam, ale wiele osób zarabia mniej mieszkam z rodzicami i narazie mi starcza, mam tam jakieś oszczędności, ale nie kupie fury tylko po to aby kogoś poderwać :(

zacznijmy od tego, że ja wogule nie umiem podrywać jakieś rady ?

Piszemy w ogóle nawiasem mówiąc:) Zanim zaczniesz podrywać popracuj nad samooceną. Pomyśl co Ci najbardziej przeszkadza i jak możesz to zmienić, np. jeśli pływanie to zacznij na basen chodzić(może parę lekcji jakichś, nie wiem). W wyglądzie też co możesz to zmien tak byś siebie polubił, a co się nie da zmienić to zaakceptuj

akurat tych rzeczy nie da sie zmienić są moimi wadami i zawsze będą, a na basen za stary jestem tak uważam i wstydze sie :P

Gość do mateuszka 23 latek
gdzie na basen za stary!! wlasnie masz idealny wiek!! Stare baby i dziady chodza na pływalnie sie uczyc pływac i co... czlowiek sie uczy caly zycie dlatego jak najbardziej jest to dla Ciebie wskazane :) btw pływalnia wyrobi Ci troche miesnie a juz na pewno spali troche tkanki tluszczowej (przy regularnych wizytach pływalni) takze 2 pieczenie na jednym ogniu wtedy upieczesz, a moze i tam jakas fajna dziewczyne poznasz- ktoz to wie? :):) Powodzenia!

Kolejny "wstydzę się":D To przestań:P Z wiekiem będzie gorzej Wiem, że to tylko opakowanie no, ale to ono często sprawia jak się czujemy. Mięśnie fryzurka ok? A jak się objawia Twoja nieśmiałośc?

właśnie tak: "wstydze się" nadwagi i brzucha nie mam raczej niedowage 180cm i 72kg :(

Gość abstrahujac od
nie chciałabym mieć faceta prawiczka... jak by mnie rozdziewiczył, jak sam nic nie umi?:O

A kto mówi, że będzie łatwo?:) Postaw sobie jeden cel na razie: nauczyć się pływać. I powoli się przełamuj No bo jak bez wysiłku chciałbyś stać się śmiały i odważny? Wszystko kosztuje, wiem co mówię:)

Gość no chłopie to faktycznie
lipa. wzrost masz spoko tylko waga anemiczna. facet musi być od kobiety cięższy o te chociaż 15 kg, a gdzie ty chcesz znaleźć laskę ważącą 57 kg? jak wszystko w koło pospasane na ponad 80 :/

eee tam i tak nie mam czasu na takie rozrywki jak basen więc odpada, pozatym musiałby mnie ktoś nauczyć, a jak sam pójde to niczego sie nie naucze, pozatym nie potrzebne mi to w sumie do niczego.

widocznie przez moje wady nie zasługuje na nikogo :(

jeżeli jesteś naprawdę taki wstydliwy to zobacz na allegro preparat o nazwie DAMIANA

oki możecie sie nabijać, mam to gdzieś.

uwierz w siebie mlody....... a w zyciu partnerskim wlasnie najwazniejszy jest spokuj twoja niesmialosc moze miec dobre strony wszystko przyjdzie w swoim czasie znajdziesz kobietke o srednim wygladzie i bedziecie sie dopelniac po co ci blacha ktora walila cala gmina i pol powiatu ile ty masz lat ze tak panikujesz??? z ladnego garka sie nie najesz

Gość 54
A co ma umiejętność pływania do tego?

lol :P

Gość uuuu u
ze srednim penisem to zadnej nie przelecisz