Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuleeeeeczka

czy on sie mną bawi?? bo nie ogarniam

Polecane posty

Gość kukuleeeeeczka

pisalam w innym temacie ale tam raczej nikt nie odpisze wiec: jak zrozumiec takie zachowanie: pisze do niego niezobowiązująco, że widziałam go jak jechałam przez miasto i milo było go znowu zobaczyć, pozdrawiam i koniec, a on zaraz dzwoni ze musimy sie koniecznie zobaczyć i pogadać, że w sobotę o 5 i jeszcze da mi znać, bardzo nalegał na to spotkanie, ja ok w porządku daj znac jak i gdzie. I nic..... cisza w eterze od tygodnia. Co jest? No bo nie ogarniam???? I tak jest zawsze, on wyskakuje ze spotkaniem i bardzo mu zależy, a potem zawsze cisza albo odwołuje. Przecież sie nie narzucam? Po co takie gierki? nie robie mu wyrzutów z tego powodu, bo przeciez nie jestesmy ze sobą żebym domagała sie jego towarzystwa i miała jakies prawa do niego, ale może źle robię i powinnam ustalic jakies granice co do zachowania i kultury? strasznie mnie to wkurza :| szczegolnie cierpi na tym moja duma, a on jest potem taki strasznie miły i nie widzi problemu i czuje sie bezradna :| czy on sie mną bawi? nie chce znowu do niego zadzwonic w chwili słabości, usunełam nr ale niestety znam go na pamiec

Gość uyfguyfgu
uupup

Gość gkdfgko
ja po drugiej akcji odwoływania spotkania, olałabym go. wygląda to tak jakby mu nie zalezało.

Gość kukuleeeeeczka
pewnie masz rację :| może jestem tylko w razie gdyby nie było lepszych opcji spedzania czasu :| jestem naiwna wrrr mam ochote sie zemścić

Gość kasiaaaa1990.......
Jeżeli by mu zależało zachowywał by się na 100% inaczej ..... to jest tez bardzo niekulturalne zresztą sama powiedziałaś że zrobił to już któryś raz z rzędu .... Z tego i tak nic nie będzie .... olej sobie go chyba że chcesz żeby było odwrotnie tzn . on cie prze rucha i oleje

Gość to wygląda jakby zapomniał
o spotkaniu totalnie lekceważenie, ja bym mu powiedziala przy okazji, że to buractwo, chłopak jest niedojrzały

Gość on cie lekcewazy, wiec i ty
go zlekcewaz. Niepowazny facet, nieeleganko sie zachowuje, Szkoda ciebie na niego. Olej

Gość djkfjlsssssjfks
olej go.