Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szkolna ciota

Kingusia_124 to wymyślony projekt ale powiem coś jej i do takich osób jak ona!!!

Polecane posty

Ja sam byłem szkolną ciotą, moje nieumiejętne słownictwo, bardzo szybko się denerwowałem gdy ktoś mi dogadywał, ale teraz jak o tym wszystkim myślę to stwierdzam że nie warto pamiętać tego wszystkiego. Byłem tak skupiony na sobie, i myślałem że Ci ludzie tylko mi robią krzywdę a oni po prostu nabijali się ze mnie, uważali że to śmieszne, nie myśleli o tym że ranią czyjeś uczucia. Kiedyś może będą mieli własne dzieci. A ja teraz stwierdzam że oni byli po prostu niedojrzali emocjonalnie, niedawno rozmawiałem z jednym chłopakiem, z chłopakiem z którym chodził do podstawówki, gimnazjum a teraz chodzi ze mną do szkoły średniej. Jechaliśmy razem busem i rozmawialiśmy, ten chłopak był jednym z tych który mi dokuczał przy każdej możliwej okazji do niedawna, i co? przeprosił mnie za to, a teraz jak słucham tych osób widzę że oni każdemu dogadują. Owszem robili mi jeszcze inne podłości ale tak z biegiem czasu czasami potrafiłem odpłacic im taką samą podłością. Ostatnio ciąglę utkwiły mi słowa Kingusi, myślałem o tym co pisała i co mówiła. Kilkakrotnie podszywałem się pod nią.

podejrzewam, że ta sama osoba założyła sobie projekt z drugiej strony barykady :o

szkolna ciota widać że masz coś z psychiką, żeby się pode mnie podszywać, guzik mnie twoje zdanie odnośnie czegokolwiek obchodzi, odpłyń bycie czarny :P

Gość public vampire
odwal sie od kingusi! to moja przyszła żona!