Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania235

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość hania235

Witam, mam pytanko, otoz okres spoznia mi sie o 5 dni (od baaardzo dlugiego czasu mialam regularnie co 26 dni dokladnie), mam bolące piersi od 10 dni ( zawsze przed okresem bylo ok 4), dzis troche mnie mdli. Kochalam sie z moim partnerem w dni baaardzo plodne, bez prezerwatywy ale nie skonczyl we mnie. Wczoraj wieczorem robilam test i wyszedl negatywny. Czy myslicie ze to moze byc ciaza? bardzo bardzo bym chciala:) i dlatego tu pisze bo mam nadziej ze ktos z Was mi cos podpowie.

testy ciążowe raczej robi się rano, wtedy są wiarygodne, więc ponów próbę, a najlepiej to idź do lekarza, wtedy będziesz miała pewność hehe

Gość hania235
Dzieki za odpowiedz :) Kupiłam drugi na jutro rano:) mam nadzieje ze bedzie na tak. a czy moje "objawy" moga swiadczyc ze jestem w ciazy??

z ciążami to jest różnie. Ja np. się dowiedziałam o mojej w 4 miesiącu!! miałam zawsze okres i nic nie wskazywało na to że jestem w ciąży. Lekarz powinien wszystko wykryć;)

Skoro bardzo byś chciała być w ciąży,to czemu podczas stosunku partner nie skończył w Tobie?Test wyszedł negatywny,to raczej @ w ciąży nie jesteś!