Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 27 (twardy)

wtopa laski w spozywczaku

Polecane posty

Gość tomek 27 (twardy)

stoje w kolejeczce przedemna menel kupuje maszynki do golenia, gosc pyta dosc mlodej sprzedawczyni (ok23 latka) ktora bedzie najlepsza hehe a ta mowi ze nie wie ze sie nie goli.... zerknela na mnie zjarała buraka zaczela sie jakac ... no znaczy wie pan .... hehehe.

Gość niemała rada
bo ona uzywa kremu veet i łopatką znosi.. wiec sie nie goli. ha:D

Gość tomek 27 (twardy)
mamy wspolnych znajomych z ta laska

Gość tomek 27 (twardy)
moze tez skubie , ale zmieszala sie niesamowcie. ciekawe moze sie nie goli i takie zarosniete pizdzisko .... bueeee

Gość Bumbarash
na pewno goli to cipsko

Gość kaśka.aaa
kurde capku ja też sie nie golę bo używam kremu do depilacji albo chodza na laser, poszerz horyzonty a potem się śmiej.

Gość no ale to chyba normalne
że kobieta się nie goli????

Gość tomek 27 (twardy)
co mialem sie nie lampic jak stalem nastepny do kasy, taaa kurwa laska ze spozywczego wyplata 1500 i smiga po kosmetyczkach yhyyyy

Gość tomek 27 (twardy)
no ttak kobieta sie depiluje wiec czemu zjarałą buraka ?

Gość Natsuki
Takie zabiegi to można w domu przeprowadzać za grosze buraku :O

Gość FGNGFG
debil:O

Gość tomek 27 (twardy)
w sumie niektore kobity to sie gola, była u nas taka w centralu na 1 pietrze. co do depilacji drogie panie to ostro sie rzuca w oczy to ze wyrywacie u kosmetyczki czy woskiem czy grom wie jak wasik pod nosem. skora jest tam taka dziwna ja ksie patrzy błyszczaca taka hmmm no inna widac ze wasik golony depilowany czy rwany.

Gość tomek 27 (twardy)
kurwa dojebałyscie sie domnie jakbym jej cos powiedzial to te kurwisko sie zakreciło ja sie tylko usmiechnołem. odpierdolcie sie zarosniete qrwy :)

jak powiem "Mam ochotę na loda" i ktoś się będzie na mnie głupio patrzył wtedy to, gdybym była w stanie, też bym się zaczerwieniła. Ale ja się nie czerwienię więc nie ma problemu. Po prostu domyśliła się jak to zabrzmiało

Gość tomek 27 (twardy)
no io to mi chodzi i spoko nic do niej niemam nawet nie jest w moim typie, poprawila mi humor i tyle.

Gość tomek 27 (twardy)
A co do tej laski w spożywczym to się potem z nią jebałem bo doszedłem do wniosku , że kręcą mnie owłosione laski ... wiecie , można zatopić SIURA w gąszczu ... Taka odskocznia od tych wygolonych cipeczek . Fajna ta sklepikarka ... Wkurzały mnie tylko jej owłosione nogi którymi ciągle mi zakładała na plecy i swoimi włosami na łydkach laskotała mnie . Ogólnie to polecam ... Fajna sprawa . Te co mają wąsy też fajne :D

Gość bleblebleeeee
Mmm, ale wtopa, ale masz przeżycie. Może laska tak ma,że łapie buraka, może wcale się aż tak nie zmieszała. ja też czasami tak mam,że łapię buraka,sam przychodzi,niewiadomo dlaczego... To jest choroba - erytrofobia. Często jest tak,że nie jestem zestresowana,ani zdenerwowana,a się zaczerwienię. Wkurza mnie to i stresuje sam fakt,że zrobię się czerwona...

Gość
ja uzywam maszynki elektrycznej, bo bym sie chyba zadrapala przy zwyklej z zyletka ;) albo kremu ehh jaka ignorancja wsrod facetow