Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej_hej

mój problem

Polecane posty

Gość hej_hej

ostatnio zakładałam już tutaj taki temat, niestety nagle zniknął, nie wiadomo czemu :p niedawno kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy, robiliśmy to już kilka razy od tamtej pory i nadal mnie boli. Co prawda nie tak jak za 1 razem, ale jednak. Co może być tego powodem? Jak to zmienić? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co więcej - nie odczuwam podczas seksu przyjemności. I szczerze mówiąc, zaczynam się po prostu zniechęcać... Czy trzeba czasu, żeby było tak jak to być powinno?

Gość hej_hej
??

Gość hej_hej
podnoszę temat

Gość hej_hej
liczyłam na to, że ktokolwiek się jednakowoż odezwie..

Gość hej_hej
no nie.. znikąd pomocy.. :p

Też tak miałam , potem już będzie normalnie . Mnie po którymś tam razie dopiero przestało . Jest za cisna po prostu chyba .

Gość xawierr
ile masz lat? chlopak ma duzego?

Gość hej_hej
ech, nie jestem jedyna, to pocieszające ;) dzięki za odpowiedź. czy to ważne ile mam lat? Ma raczej normalnego :P

Gość hej_hej
ktoś jeszcze coś powie może?

Może to tez kwestia grubosci penisa . Powinnas się rozluźnic dobrze . Mnie tylko przy wkładaniu na początku bolało . A po którymś razie już dobrze było i była duża przyjemnosc . Bo fakt co to za przyjemnosc jeżeli cię tam boli .

Gość hej_hej
ech...

Gość hej_hej
dziękuję za pocieszenie. boli mnie na początku własnie, potem już tylko czasem, może się nie rozluźniam wystarczająco, nie wiem... nawet jak juz potem nie boli właściwie to przyjemności i tak nie ma... jak pech to pech :p

Ja miałam identycznie . Na początku tez zbytnio nie było tej przyjemnosci ale potem jak się trochę "poluźniło" tam to było dobrze :D .

Gość hej_hej
ciągle mam nadzieję że jednak będzie lepiej, bo jak tak ma wyglądać mój seks, to ja dziękuję..

Gość hej_hej
Czyli pozostaje mi trenować ;) i będzie pewnie lepiej, jak się trochę "rozciągnę" ;)

Gość hej_hej
Dziękuję bardzo za odp :) uspokoiłam się trochę ;)

Gość jjjjjjjj jjjjjjjj
najpierw sprecyzuj GDZIE Cie boli. Przy samym wejsciu? Czy glebiej, tak jakby penisem w cos uderzal i wtedy boli? Mozesz miec obnizona szyjke macicy czy jakastam kosc (niektore kobiety tak maja) i wtedy tylko nieliczne pozycje sa dla nich komfortowe. Chyba ze partner ma duzego czlonka to zadna pozycja im nie odpowiada:) Jesli chodzi o przyjemnosc, to raczej nie spodziewaj sie jej od razu

Gość chinota
nie nie będzie lepiej jeżeli za każdym razem cię boli - to znaczy że nie jesteś wystarczająco podniecona po prostu.

Gość hej_hej
to ból przy wejściu raczej, nie boli tak jakby w coś uderzał. to takie powiedziałabym szczypanie. A przyjemności nie spodziewałam się tak znowu od razu, no ale za 6 już na jakąkolwiek chocby maleńką to jednak liczyłam ;)

Gość chinota
mnie bolało za pierwszym razem, może za drugim trochę, a potem było już fajnie , być może "wejście" musi trochę się rozruszać jeżeli wcześniej było nieużywane

Gość hej_hej
możliwe, taką mam nadzieję że się rozrusza i będzie ok ;) dzięki za odpowiedzi