Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka i grubbbbaaa

mam marzenie chociaż przez jeden dzien byc chudA

Polecane posty

jestem cukrzykiem z chorą tarczycą na lekach wiec nie schudne...musialabym przestac brac leki a to zagrozenie dla zycia.. marze by chociaz jeden dzien byc chuda...szkielet....i miec kase zeby wyjechac sobie np na majorke albo na wyspe grecką ubrac sie w kostium opalić...byc tam sama.....Sama...szczesliwa i zeby ludzie patzyli na mnie i mowili "ale chuda"a ja dumnie lezałabym opalajac ciało i jedzac beztrosko lody... takie marzenie:(

:(

:(

Gość rrrrrrrrrrrrrrrr
Hmm w takim razie kazdy moj dzien jest spelnieniem twoich marzen troche mi z tym lepiej ;s

Gość co dzisiaj zjadłas?
i ile l napoju wypiłas, napisz tylko szczerze

Gość a ja jestem tlusta z wlasnej
winy waze 86 kg przy 173 cm i jestem tlusta bo zre;/

sniadanie dwie kanapki z bialym serem obiad ziemniaki mizeria pulpety kolacja winigrina tosty z maslem

1litr soku pomaranczowego.mam tez takie marzenie ze jak pojade na ta majorke to bede mogla jescc co chce wszystko i nie bede tyla..tez macie takie marzenia?

Gość a ja jestem tlusta z wlasnej
tak

Gość co dzisiaj zjadłas?
2 kanapki 240 kcal ziemniaki 250 mizeria 50 pulpety 250 = 550 tosty 400 sok 400 razem : 1600 kcal

normalnie ludzie potrzebuja 2000kalori nie dosc ze jestem chora to jeszcze mam se glodzic,,jem jak kazdy snidanie obiad kolacje zero slodyczny faast fodoow

Gość też bym chciała
ale nie szczupła. chuda jak kate moss albo chudsza. schudłam, ale taka nigdy nie będę.:(

ja tez chuda bue szczupla

Gość chce byc chudaaaaa
Jak ja Cie rozumiem...Ja moze nie jestem jakims wielkim spaślakiem (170 cm i 70 kg) ale łapię się na tym, że mysle, że chciałabym być anorektyczką. Wiem, że to chore, ale te mysli sa silniejsze ode mnie...:-o

Gość też bym chciała
anorektyczką to nie. za dużo kłopotów. nie mam tendencji autodestrukcyjnych. ale taka naturalnie koścista jak wiedźma. żeby aż biodra bolały od leżenia na brzuchu. :D

Gość chuda pałka
nie wiesz co mowisz. Ja jeste całe zycie chuda, co chwile anemia brak witamin, brak siły... i choc przez jeden dzien chciala bym miec nadwage.

Gość też bym chciała
nadwaga? duże ciężkie cycki od których boli kręgosłup a po 40-ce zapewne odparzenia, bo klapną jak naleśniki, problem ze sprawnością fizyczną i brak sił (wyobraź sobie, że wchodzisz po schodach z workiem kartofli na plecach), wstyd w butiku, gdzie chcesz zostawić sporo kasy, ale nie możesz, bo wszystko jest za ciasne, brak akceptacji swojej seksualności i kobiecości, obciach jak inni na ciebie patrzą, gdy jesz, bo "taka gruba i żre". brak sił fizycznych i brak sił psychicznych.

Gość za to ja bym duzo dala
zeby byc gruba. Mam 20 kg niedowagi, nic mi nie pomaga... Ani cyckow, ani tylka. Same kosci k u r w a

Gość też bym chciała
świat jest niesprawiedliwy. 😤

Gość kafe prima
dziewczyny ale wy narzekacie...az glowa boli jak sie czyta. ta za chuda chce przytyc za za gruba chce schudnac Bog musi miec niezly ubaw jak tego slucha... autorko jestem od ciebie wyzsza pare cm a wage mam podbna i zyje mam hashimoto cukrzyce astme i wade serca.

Gość seledynowe oczka
pomyśl, że nie tylko szczupłe są piękne :)