Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca wizażystkaaaa

CO SĄDZICIE O WYKONANYM PRZEZE MNIE MAKE-UP DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaa
Ładny, staranny. Troche mi kolory nie podpasawoaly, ale to dlatego, że do mojego typu urody nie pasują, generalnie są ladnie dobrane :) Ogólnie podoba mi się.

Gość początkująca wizażystkaaaa
Dzięki Madzia. Uczę się dopiero, potrzebuje opinii osób "trzecich", bo znajomi zawsze powiedzą ze ładnie. Zaraz coś jeszcze wstawię.

Gość zzzzzzzzzzzzxxxxxxxxx
ładnie, tylko rzęski delikatnie podkreśl jeszcze :)

Gość marta smart
bardzo ładny

popracuj nad zewnetrza partia oka, postaraj sie bardziej rozmazac cien palcem bo widac tam niedociagniecia ( pisze o tym drugim zdjeciu ) rzesy staraj sie dokladniej wytuszowac tzn tak by sie nie sklejaly zabardzo

.podoba mi się 1,2 i ostatni. fiolet to nie mój kolor. wg mnie pierwszy zdecydowanie najciekawszy, ostatni -za dużo żółtego?

te 2 ostatnie zdjecia zostawie bez komentarza, musisz sie jeszcze wiele nauczyc :) zycze ci powodzenia, zacznij moze od podstawowych rzeczy.. czyli od typu urody czyt. tym wiosny, jesieni, zimy i lata wtedy bedziesz wiedziala jakie kolory dobrac pozniej poczytaj o makijazu dziennym, wieczorowym, fantazyjnym i slubnym to chyba na tyle jezeli o poczatek chodzi :)

Gość początkująca wizażystkaaa
Tak myślałam, że 2 ostatnie będą porażką :) Typy urody mam w jednym palcu i całą resztę, znaczy teorię, ale praktyka wiem, że daje jeszcze wiele do życzenia.. dzięki Wam za opinie.

Gość friedarose
hahahahhaha to ma być makijaż?:D:D To są tylko pomalowane cieniem powieki i nic więcej. To nie jest skończony makijaż oczu... Jakbyś zobaczyła MÓJ makijaż to by Ci szczęka opadła... Podstawą jest eyeliner - kreskina górnej i dolnej powiece, i dobrze wytuszowane rzęsy lub sztuczne! Pokażę Ci jaki makijaż oczu mi się podoba:

Gość friedarose
wpisz sobie w google Frieda Rose i zobaczysz kilka fajnych makijaży... a jeśli chodzi o te twoje pozostałe to jestem na nie

Ej, ale nie śmiej się ze mnie tylko powiedz co jest wg Ciebie źle. Mimo wszystko nie uwazam ze czarna kredka jest podstawą, przynajmniej nie u każdego. (nie kazdemu pasuje i jest wskazane). Pokaż fotkę.

Gość liiiiiiisaaaa
ladnie jak na poczatek

no popatrzyłam, będę ćwiczyła:) Jestem początkująca, więc się proszę nie śmiać. Praktyka czyni mistrza więc bede ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć:) Mimo wszystko dzięki Ci za opinie. Te złe też mobilizują:)

sliczne! poćwiczę jutro. :) ja sie nie sugerowałam porą roku tylko ogólnie próbowałam..

Gość liiiiiiisaaaa
dziewczyna Portugalczyka odwazna jestes, ja nigdy bym tak nie wyszla umalowana. Zbyt odwazne i nie moj styl

Gość piwoszkaaaa
Jak na moje, to jak na początkującą wizażystkę jest bardzo dobrze, szczególnie pierwszy :)

uciekam spać dziewczyny. dobranoc Wam:* I pamiętajcie zmyć makijaż przed snem hehe:):)

starannie rozmazuj cienie, nie powinny sie tak wyraznie odznaczac kredka do oczu- musi byc zatemperowana, ostra nie moze byc takiej linni jakby ci sie reka trzesla, to wyglada bardzo nieestetycznie rzesy nie powinny sie sklejac, u ciebie na wiekszosci zdjec sa bardzo sklejone i maja grudki (moze stary tusz? moze zla szczoteczka?) pamietaj ze jasne kolory uwypuklaja, ciemne poglebiaja wiec gdy dajesz taka ilosc jaskrawego zoltego w kacikach to oczy wygladaja na bardzo blisko siebie osadzone - nnie kazdy moze nosic taki makijaz http://e.snobka.pl/sn579/1ac41fd7002379d54d9a0b02 to mam na mysli poprzez ladnie rozmazane cienie http://e.snobka.pl/sn150/7f2e70ca0007f4494d828c24 to jest dobrze wytuszowane oko i precyzyjna kreska, zrobiona eyelinerem lub kredka. musi byc wyrazna i gladka, a nie krzywa i wszedzie tak samo gruba i w dodtaku zla kredka narysowana gdy uzywasz wiecej niz jeden kolor na powiece rozmazuj je delikatnie, powinny sie przenikac http://www.snobka.pl/artykul/10344/makijaz_232_-_swiateczny nie nazywaj siebie wizazystka, nawet poczatkujaca bo nie opanowalas jeszcze podstawowych technik poslugiwania sie pedzelkami czy kredkami. jednak zycze wytrwalosci i cwiczenia ja sama dobrej smuklej "kreski" uczylam sie jakis rok a wiele inspiracji i przykladow znajdziesz tu: http://www.snobka.pl/dzial/263 stad sie mozna uczyc perfekcyjnego wykonania. pozdrawiam

Gość początkująca wizażystka
Dzięki Iva, że sprowadziłaś mnie na ziemię - znajomi nigdy by mi tego nie powiedzieli.