Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toshixxx

Młodszy Facet! Co robic? Pomóżcie?:(

Polecane posty

Gość Toshixxx

Witam Kochane ;-) Mam mały problem i mam nadzieję ze pomożecie mi, albo przynajmniej powiecie co sadzicie o danej sytuacji! Ostatnio byłam na "rozpoczęciu sezonu grillowego" u znajomych. Był tam chłopak którego znałam z widzenia, ale niewiele o nim wiedziałam. Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, rozmowa płynęła świetnie, tematy nie kończyły się było naprawdę miło. Wymieniliśmy sie numerami telefonów i gg teraz nadal rozmawiamy codziennie. Wszystko pięknie, ładnie. ON mi sie podoba i wiem ze ja jemu też.. problem w tym ze ja mam 18 lat a on .. 15 !!!! Byłam przekonana ze on jest starszy ode mnie, rozmawiało sie z nim jak z dorosłym człowiekiem. Wygląda tez na starszego, jest bardzo przystojny i dość elegancki dawałam mu około 20 lat zwłaszcza ze większość ludzi na tej imprezie to byli studenci. Jak się dowiedziałam to naprawdę w porządku chłopak, dość dojrzały jak na swój wiek i dlatego własnie ma starszych znajomych. Nie wiem co teraz wogole zrobić. Wiadomość o jego wieku lekko mną wstrząsnęła. Powiedzcie kochane co o tym sadzicie? Czy warto brnąć w te znajomość? Od razu zaznaczam ze nie jestem jakaś tam małolatą zakochująca sie co 5 min. Sporo w życiu już przeszłam i w sumie nigdy nie bylam jeszcze w związku. Pomóżcie bo troche meczy mnie ta sytuacja. Pozdrawiam

Gość chinota
prawie mogłabyś być jego matką...

Mój facet jest młodszy ode mnie o 2 lata ale poznałam go jak on miał 22..15lat to jednak jeszcze straszny dzieciak, różnica kilku lat u trzydziesto czy dwudziestoparolatków jest prawie niewidoczna ale u nastolatków jednak ma bardzo duże znaczenie i to na wielu płaszczyznach

Gość Król Prawiczków XXIV
aleś ty głupia ło matko

Gość Toshixxx
taaa matka. Własnie w tym problem. zdaje sobie sprawe ze za 10 lat nie bedzie wogole widac tej różnicy, no ale teraz jest jednak ona dość znaczna, mimo tego ze tak jak mowiłam rozmawia sie z nim jak z dorosłym facetem i wyglada tez "starzej"

Gość ffffffffadfasfsafasfffffadf
Toshixxx Rozmawia CI się z nim jak z dorosłym facetem,czyli uważasz siebie za dorosła kobietę,czy może wolisz starszych od siebie??

Gość Toshixxx
a I nie napisałam tutaj by czytać wpisy "ales ty głupia" od ludzi którzy wogole mnie nie znają. Proszę jedynie o rady i wasze opinie w stosunku do danej sytuacji a nie mojej osoby. pozdrawiam.

Jaja se robisz dziewucho? Rozmawiasz z 15 letnim dzieciakiem i szukasz usprawiedliwienia? Jaki on poważny człowiek? Toż to dziecuch

Gość chinota
za dziesięć lat... ale czy on ciebie już o rękę poprosił czy przysięgał wierność przez najbliższe 10 lat? przecież wy tylko rozmawiacie, flirt, jeżeli jest dojrzały emocjonalnie to co z tego że młodszy

Gość mili vnilili
żenada w czystej postaci

Gość Toshixxx
Nie uwazam siebie za dorosłą kobiete, ale za dojrzała nastalatkę która bardzo duzo przeszła w zyciu; rozwod rodziców, miedzy innymi 12 letnia chorobę i walke o zycie, i cały czas ponoszę konsekwencje tej choroby. Mam troche inne podejscie do zycia niż typowe 18-latki. Może dlatego tez mam starszych znajomych i lepiej dogaduje sie z osobami starszymi od siebie. Mam swietny kontakt z Tata, jest dla mnie jak brat i mamy tez czasem wspolnych znajomych.

Gość zdezorientowana_
btw tytułu młodszy facet? To żart? Nic o żadnym facecie nie napisałaś.

Toshixxx To jak mogłaś go poznać skoro miewasz głównie starszych znajomych??Może to syn tego twojego wspólnego razem z ojcem znajomego??

Gość Toshixxx
Czytaj dokładnie post, to dowiesz sie jak go poznałam.

Toshixxx Czytałem że na otwarciu sezonu gilowego,tylko interesuje mnie to jak to możliwe,skoro miewasz raczej starszych znajomych i to nawet wspólnych z twoim kolegą ojcem. Ale ja już idę spać,więc dobranoc :) i powodzenia

Gość Toshixxx
Nie wiem jak on sie tam znalazł, tak jak mowiłam on tez zazwyczaj kreci sie w kregu ludzi starszych.