Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka smutna

moje życie zmarnowane;/

Polecane posty

Gość Stokrotka smutna

Jest mi źle;/ Wszystko mi się w moim życu nie ulada... Studiuje prawo, tak studia humanistyczne po których wkoło tyle się mówi, że nie znajdę żądnej pracy. Mam niby chłopaka, ju około 2 lata, ale nie jestem pewna czy to własnie on jest tym na całe życie.... Jego siostry śmieją się ze mnie, że jestem takim niedudacznikiem życiowym;/ Wiem, że jeśli bym go zostawiła, to od razu wszyscy wkoło ,, że kogo lepszego znajde, że już nie mam 18 lat;/" Mam dość. Mam 21 lat:). Poszukuje osób, którym tak jak mi, nie chce się po prostu życ..

Gość jak nie jestes pewna
chlopaka to sobie go odpusc

Gość Ive got another confession..
ja administracje, chłopaka tez mam prawie 2 lata, nie wiem czy to ten...

Gość ja mam gorzej niż ty
też mi się nie chce żyć, co więcej - chcę umrzeć

Gość Ive got another confession..
ja mam gorzej... jestes?

Gość nie ma jej
może już umarła.

Gość nic sie nieeeeeeee
nie płakaj mas kwiatuska 🌼

Gość podrozniczka 28
ja tez :( do nie ma jej ......... wypierdalaj z takimi haslami !

Gość nic sie nieeeeeeee
nieładnie piśiesz chopćiku :(

Gość nie ma jej
nie pultaj się tak, jeśli ktoś umrze, to nie żyje i wszystko jest mu obojętne.

Gość karafka wina
kochana, twoje problemy są błache, tobie wydaje się, że to koniec świata, ale tak naprawde wiesz że możesz coś z tym zrobić trzeba tylko chcieć :)

Gość karafka wina
jeśli nie kochasz tego chłopaka, to poco tkwić w takim związku? znajdź sobie takiego którego najpierw dobrze poznasz, będziesz się dobrze czuła w jego towarzystwie, będziesz zawsze za nim tęsknić będziesz czuć, że to ten na całe życie powodzenia życze :) nie załamuj sie jesteś młodziutka, wszystko przed tobą

Gość Stokrota smutna
Oj jak mam się nie załamywać..;/ Skończe studia i co bedzie wieli zonk, żąfnej pracy;/ TYle lat nauki zmarnowane;

Gość leze sobie w łózku
a skad wiesz ze nie bedzie pracy? poza tym po jakim innym kierunku bys miała pewna prace

Gość Ona ania .....
Autorko przedstawię ci moja sytuację, mam 22 lata i rok temu miałam to samo co ty. Studiuje historię:( dupa pracy w tym nie ma przesyt nauczycieli itp, chłopaka też miałam rok i kurde zaczął mi wyjeżdżać o ZARECZYNACH. Co zrobiłam? ? ? Otóż: od września poszłam do zaocznego technikum rachunkowości, daje mi to możliwość zdania matury z matematyki. Pisze licencjat z historii oprócz tego uczę się matematyki zdan maturę w maju, pójdę na kierunek jakiś ścisły. A facet wyczuł że nie na rękę mi zareczyny i uznał że to nie ma sensu zostawił mnie 5 miesięcy temu. I jestem szczęśliwa bo coś się dzieje w moim życiu co głównie skupia się na nauce, ale tak mi jest dobrze. A niedawno poznałam kogoś interesującego. Przyznam uświadomienie sobie że zmarnowało się ileś czasu jest tragedia ale jesteś młoda masz szansę zmienić i zmieniaj to co ci się nie podoba dopuki jesteś młoda potem jest za późno. Pomysł dobrze o czym marzysz i czego chcesz

Gość fakty fakty
że zmarnowało się ileś czasu jest tragedia ten czas nie był zmarnowany, dzięki temu wprowadziłaś zmiany w swoim życiu i o to chodzi nie ma czego żałować

Gość yukuiykj
hehe a ja jestem niepelnosprawna zawalilam szkole nie mam nikogo ledwo chodze jestem na pierdolonej lasce rodziny znajomi olali\ zaden facet sie kaleka nie zainteresuje w zyciu do pracy nie pojde mam 500 zl renty i ty masz kurwa zmarnowane zycie:o

Gość Ona ania .....
Nie żałuję niczego :) wręcz cieszę się że moje życie tak się potoczyło bo wiele rzeczy zrozumiałam. Zmiany są nawet fajne, a jeszcze jak idzie pomyślnie to już w ogóle:) autorko działaj zmiany zmiany zmiany

Gość yukuiykj
chcialabym miec twoje problemy

Gość Ona ania .....
Myślę że byś nie chciała. Nie oceniaj ludzi tak. Bo problemy ze szkoła i facetem to tylko jedne z niewielu ale ja się nie uzalam nad sobą. Ja mam sto osiemdziesiąt złotych renty po ojcu który zginął na moich oczach. Siostra sześć lat umierała na moich oczach. Mama jest po udarzę mózgu. I znalazłam siłe żeby wyjść z tego bagna a powinnam wpaść w depresję.