Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to mozę byc ciąża??

Czy to moze byc ciąza???

Polecane posty

Dziewczyny poradzcie mi czy mam się czym martwic, moze macie większe doswiadczenie niz ja. Wspołzyłam z chłopakiem w moje dni plodne. Na chwile wszedł we mnie bez niczego, po chwili załozył prezerwatywę i skonczył w niej we mnie. Po wyciągnięciu była cała. Jednak jakis tydzien po stosunku mdliło mnie i ujtrzymuje się to do dzis, mam podwyzszona temperature i zawroty głowy. Czy to moze byc ciąza?? Okres mam dostac dopiero w poniedziałek. Strasznie sie boję:(

Gość Geniusz zła
Objawy ciazy wystepuja dopiero w 6 tygodni po zapłodnieniu a nie tydzien jestes chora albo to ze stresu. A to ze wszedl w ciebie bez gumki to nic nie znaczy wątpie abys była przez takie coś w ciązy Musiałabyś miec olbrzyyyyyymiego pecha.

tez mysle ze moze jakiegos wirusa złapałam bo ostatnio rodzinka chorowała, ale im przeszło po 1 dniu a mnie nadal trzyma:( w dodatku zawsze przed okresem bolały mnie piersi a teraz nic:(

Każdy okres jest inny, raz piersi bolą mniej, raz bardziej, a czasami wcale. Nie martw się, czekaj spokojnie na okres i się nie stresuj bo ci się spóźni. Jest mała możliwośc zapłodnienia po takim krótkim pobycie w pochwie i jeszcze bez finału. A objawy ciąży pojawiają się duużo póxniej, o najwczesniejszych można przeczytac dopiero po braku spodziewanego okresu, ale napewno nie wczesniej, więc spokojnie, meliska i zajmij się czyms pożytecznym :)

Wiem ze powinnam przestac o tym myslec i napewno było by lepiej, jednak nie jestem w stanie. W sumie gdybym była wciązy to nie byłoby az tak wielkiej tragedii bo z moim partnerem jestem juz dosyc długo ale jednak z dzieckiem wolałabym jeszcze poczekac. A duzo naczytałam się w internecie o takich ciążach "cud" więc moje obawy jeszcze sie spotęgowały:(