Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde, ileż można :O

Ile normalny człowiek może zjeść???

Polecane posty

Kurde, nie ma jeszcze dziesiątej, a ja już zjadłam tyle, co normalny człowiek przez cały dzień nie zje. - dwie papieskie kremówki - bajaderkę - dużego rogala z budyniem I to wszystko zapiłam kawą ze śmietanką - 4 bułki z szynką, masłem, pomidorem i majonezem - jajecznicę z 4 jajek I to wszystko zapiłam herbatą z 3 łyżeczkami cukru Pisząc tego posta podgryzam chipsy A ważę 45 kg przy 160 cm.

No niby waga w normie, ale ja nie mam pojęcia gdzie to się we mnie mieści... I nie mam żadnych objawów przejedzenia, a wręcz przeciwnie - ciągle mi w brzuchu burczy

Gość Anka 1989
Ja tyle przez tydzien nie zjem :o

Gość sie tak sie zastanawiam
wow.to naprawde duzo.... pozazdroscic tylko przemiany materii. a ile razy robisz qpe dziennie?

Gość asia.asia.asia........
o matko...ja tylko kawa dziś... :)

zrob badania - moze masz tasimca albo chora nadczynnosc tarczycy, albo masz taka dobra przemiane materi:D

Wypróżniam się czasem nawet trzy razy dziennie... Koleżanka ostatnio stwierdziła, że mam bulimię, bo byłyśmy w restauracji i dla siebie zamówiłam pizze XXL i całą sama zjadłam :P A czuje sie zdrowa, więc nie sądzę, żebym miała tasiemca czy coś

A na obiad zajdlam gumowego kalosza, jak myslicie zaszkodzi mi?

Gość stokrotkaaa rosła polna nanana
a ja Ci radzę uważac,kiedys byłam chuda i płakałam zeby przytyć,jadłam kolosalne ilości i nic..tak ponad 3 lata ...az w koncu zaczęłam tyć..teraz to jest jakas porazka

Gość miztszyni..
3 razy dziennie sie wyprozniasz?!?!?!!? ja sie 3 razy dziennie wyprozniam jak mam biegunke,a ty tak normlanie ..... ech,nic dziwnego ze mozesz tyle jesc.