Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmhm

jAKIE DODATKI DO TEJ SUKNI..........

Polecane posty

Gość hmhmhmhmhm

http://www.biancaneve.pl/Subtelna-suknia-slubna-Piekna-suknia-slubna-522.htm \to moja sukienka, zastanawiam sie teraz nad welonem (nie mam pojecia jaki moglby pasowac) bukietem i butami... jesli chodzi o buty to podobaja mi sie te w kolorze ecru - http://moda.allegro.pl/nowosc-modne-platformy-slubne-biale-i-ecru-r-38-i1529621895.html ale co z bukietem? i co z welonem? bardzo podobaja mi sie takie dlugie welony zawijane wokół ręki - jak myslicie moglby pasowac?

Gość sukienka nawet ladna buty tez
ale buty nie warte ceny jak na nieskorzane 150 zl to katastrofa w sklepiej znajdziesz takie za 80-100 zl ja bym w ogole welonu nie dodawala welon kompletnie nie pasuje do tej sukni bukiet trudno powiedziec ale raczej jakies proste kwiaty

Gość Agentka csi
sukienka sliczna, bardzo romantyczna, buty takie sobie, chyba powinnas poszukac czegos innego, co do welonu zgadzam sie ze tu nie pasuje, moze jakis kwiat we wlosy?

Gość ldsk;oalskd;akd
sukienka jest straszna:O

Gość sukienka i buty tandetne
wieś tańczy i śpiewa :o

Gość tylko jeden, pojedynczy kwiat
róża? orchidea? - i nie w bordowo-fioletowym kolorze, może bukiecik różowych stokrotek?, może gałązka wiosennego bzu?

Gość hmhmhmhmhm
jesli chodzi o buty to chce takie platfotmy ale nie takie błyszczące tylko ze skóry, ale wzor w tym stylu, dlaczego wieś? wiem że satynowe nie pasują co do sukni to do końca wahalam sie miedzy dwoma modelami, oto drugi: http://allegro.zumi.pl/suknia-slubna-papilio-1031-i1533720722.html tu ją dobrze widać jak wygląda na żywo, nie na modelce... i nie wiem czy dokonalam dobrego wyboru?:)

Gość Zamiast
Druga jest cudna- ale tiulowe suknie strasznie się niszczą podczas wesela cy sesji.

Gość sukienka bardzo ładna
Bogata a jednocześnie skromna :-) Możesz napisać ile kosztuje?

Gość sukienka bardzo ładna
* pisałam o pierwszej

Moim zdaniem suknia nr 2 jest zdecydowanie ładniejsza. Dodatki takie skromne - minimalistyczne wręcz. Ciekawym pomysłem jest ten bukiecik stokrotek. Włosy też spokojnie uczesane. Może taki stroiczek z kilku stokrotek z boku wpięty?

Albo gładka fryzura i nieduży welon, z tego samego tiulu co suknia? Zobacz, na zdjęciu fajnie to wygląda. :)

Gość hmhmhmhmhm
pierwsza kosztuje 3500, druga nie mam pojęcia... pierwsza musialabym zamowic przez internet, do do drugiej musialabym poszukac bo papilio sa ciezko dosptepne, nie wiem czy sa w moim miescie(rzeszów)

Gość kijhj
Pierwsza suknia śliczna jeśli chodzi o drugą to ta Papilio w ogóle nie zrobiła na mnie wrażenia (trochę kicz). Moim zdaniem powinnaś zobaczyć te suknie "na żywo". Z jakiego materiału są wykonane, jak się noszą itd ;-)

1768* zgadzam się z Tobą w 100%. Miałam cos dodać od siebie, ale idealnie wpasowałam się w Twój gust. Też uważam, że suknia 2 jest ciekawsza i "lżejsza", dodatki skromne. Druga sprawa to Twój wiek i figura. Troszkę inaczej stylizuje się panie o delikatnej urodzie, młode filigranowe, a inaczej starsze, żeby nie było na siłę odmładzania i postarzania, żeby się nie pogubić, bo w końcu tak naprawdę to Ty masz być zauważona w całości, a nie "wow, ale suknia":)

Gość hmhmhmhmhm
wiek 25, wysoka dosyc i raczej szczupla, jasna cera miodowe włosy :)