Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soooczzekk

Im dłużej siedzę na Kafeterii tym bardziej jestem zdołowana :(

Polecane posty

Gość perła krynicy
noo,przede wszystkim dołujące są tematy "wszystkie kobiety to szmaty" "wszyscy faceci to chuje" "nie ma czegos takiego jak miłość" "bo życie jest do dupy" "przegrałem" "depresja" "jak popelnic samobojstwo" ale za to na szczescie są takie tematy jak 'pozytywne myslenie raz jeszcze" :) są te pozytywne,trzeba je dostrzec :) i dystansu wiecej do wszystkiego zycze..

Gość ddmsmsmms
na forum macierzyńskie nie nie ma po co wchodzic... tam siedzą patologiczni ludzie :O

Gość fvgbhnbjnjn
siedzą tu same: -prawiczki ze ''skrzywionym'' spojrzeniem na kobiety(i na świat) -niedorobione gimgówna piertolące co im ślina na język przyniesie i same nie wiedzące o czym -''pseudo-intelektualiści'' podnoszący swoje słabe i marne ego poprzez dopierdalanie innym (głównie za pomącą przesadnego cynizmu i sarkazmu) i jeszcze kilka innych, tak samo żałosnych 'grup' także nie masz co się martwić autorko, zdystansuj się do tego te wszystkie poyebane stereotypy, idee i poglądy w różnych aspektach rozgłaszane na kafe tak naprawdę w większości mają gówno wspolnego z realnym życiem ale to trzeba mieć życie w realu żeby sie o tym przekonać :classic_cool: 🖐️

Ja też tu czasem siedzę a nie należę do żadnej z wyżej opisanych grup. Zwykła rozrywka po dniu pracy

Gość kwadrans po siódmej
Ta kafeteria to przynajmniej jest polska?

są tu dziwni ludzie,jak wszędzie...wilekie halo ja na przykład dowiedziałam się dzisaj,że jestem debilką uważającą sie za miss kafeterii,bo mam zdjęcie w stopce;/ więc nie wiem o co chodzi

Gość Kwiatek__
missyyy jakaś ty kurva straszna:o co ty zrobilas z ustami?:o

Gość Kwiatek__
jak na cipie masz takie same to juz zygam:o

Gość Navya
Bo kafeteria kieruje się stereotypami i stąd to sie bierze..

Gość Navya
ale w necie widać jakie ludzie( albo wiele z nich) ma poglady.. tylko na żywo nie zawsze sie je wypowiada z dobrego wychowania a tu każdy jest anonimowy

hahaha,uwielbiam droczyć się z zakompleksinymi całuje Cie kwiatku,ciesze się,że jesteś:))

Gość Kwiatek__
nie caluj mnie kurva maszkaro stara:o

Gość fejsbochc
Kafeteria niszczy kazdego :O Sam zmarnowalem tu 3 lata zycia:O na bezrobociu potrafilem siedziec od 10 rano do 23 w nocy:O

Gość gddgdg
Na kafe poj**anych ludzi i mitomanów nie brakuje,prawiczek provokator,regres,egoist,stare dziewice

Gość fejsbochc
" wejdź na forum 30+ żeby mieć czarnego nicka na kafeterii to trzeba być totalnym nerdem chyba " :O Mialem czarnego:O

Gość 3w4erytui
s

Gość Jooool waniliowa
Ja mam dokładnie to samo- mnie tez doluje kafe- rozumiem i popieram

Gość rerthfygj
g

Gość dhdu
ja też..bo popadam w paranoje odnośnie zdrad..nie byłam zdradzona a czuje sie tak,jakby conajmniej 3 razy..bo sie boje związków przez internet czuje większą niechęć do facetów,nie chodzi tylko o to forum,mam wrażenie że 90 % facetów z internetu zdradza..a przecież korzystaja z niego prawie wszyscy te dyskusje o zdradach,tasiemcowe tematy o nich,codziennie kilka nowych i znow to samo chce wierzyc ze to jakis patologiczny ułamek a nie większość i że mnie to nie spotka

Gość dhdu
niby nie powinno sie kierowac opinią internetu ale..w otoczeniu nie mam pojecia kto ma szczery związek,nie sposob tego stwierdzic,może kazdy udaje i tylko tutaj sie przyznają chciałabym zyc w szczesliwym związku

Gość yttyt
ytytyt