Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwyczajny

szukam partnerki na wesele wroc

Polecane posty

Gość niezwyczajny

Witam. Zostałem zaproszony na wesele 29.04(piątek) - dziwnie... no ale tak jest i tyle. Mam 25lat 190cm wzrostu i jestem dobrze zbudowany. Lubie potańczyć. Chętnie zaproszę panią która też lubi dobrą zabawę w wieku 19-26, raczej nie niższą niż 168cm. Piszcie, ja będę za ok 1,5h to odpowiem na pytania.

Gość modiii
haha brak słów :p

Gość niezwyczajny
moga byc tez chlopcy bo jestem bisexualny

Gość nieakceptujezmian
OMG! a czy to czasem nie jest slub williama i kate? jak tak, to ja ide. a musze sie skladac na prezent?

Gość niezwyczajny
prosze bez zadnych glupich podszywow tutaj .bo ogloszenie jest jak najbardziej powazne. niestety nie mam zadnych kolezanek, ktore nadawalyby sie na taka okazje. nie chcialbym nikogo urazic ale szukam szczuplej i atrakcyjnej dziewczyny, ktora potrafi sie zachowac kulturalnie i wie jak uzywac sztuccow. Piszcie dziewczyny! ja spadam na razie ale bede niedlugo i odpwiem na wasze pytania.

Gość ankaa111
akurat w moje urodziny :)

Gość zdfgvdfgdfsg
ja tez kiedysz szukalam partnera na wesele, jakies 3 lata temu i znalazlam:) ja moge z toba isc, ale jestem taki problem ze mieszkam w Lublinie. jak mi zasponsorujesz transport to no problem:)

Gość zdfgvdfgdfsg
cos o mnie: 26 lat 168 cm/53 kg, ciemne wlosy do ramion naturalne, oczy niebieskie albo zielone jak kto woli

Gość niezwyczajny
aha,zarabiam 1200zl na reke!!

Gość modiii
a kreację też fundujesz??

Gość niezwyczajny
to jest dopiero druga moja wypowiedź, wszystkie wcześniejsze to podszywy, pozdrawiam tych tępaków. Dam Wam satysfakcję, nawet 1200zł nie zarabiam bo szukam pracy, jest ktoś jeszcze kto mi dosra?? Bo chyba nic więcej nie potraficie? Kończe temat. Każdy następny to podszywa.

Gość napalona dupa
Cześc to ide z tobą mam 195cm wlosy do połowy grzbietu a o kutaszeniu moze porozmawiamy?

Gość niezwyczajny
witam Jestem juz do uslug kochanne panienki ;-) niezwyczajny moga byc tez chlopcy bo jestem bisexualny- MARNY PODSZYW nieakceptujezmian OMG! a czy to czasem nie jest slub williama i kate?- nie,ale tez ludzi z wyzszych sfer. a musze sie skladac na prezent? - oczywscie ze nie. Twoje prezencja bylabym wystarczjacym prezentem ;-) ankaa111 akurat w moje urodziny - jesli ze mna pojdziesz to obiecuje ze bede to niezapomniane urodziny ;-) zdfgvdfgdfsg ja tez kiedysz szukalam partnera na wesele, jakies 3 lata temu i znalazlam ja moge z toba isc, ale jestem taki problem ze mieszkam w Lublinie. jak mi zasponsorujesz transport to no problem -niestety wolalbym kogos z okolicy zdfgvdfgdfsg cos o mnie: 26 lat 168 cm/53 kg, ciemne wlosy do ramion naturalne, oczy niebieskie albo zielone jak kto woli= wow, brzmi pysznie.napisz cos wiecej. niezwyczajny aha,zarabiam 1200zl na reke!!- chyba jedno zero ci umknelo podszywie :P modiii a kreację też fundujesz??- tak ,jezeli ktos jest gotowy polazic ze mna po sklepach we wrocku.

Gość niezwyczajny
napalona dupa Cześc to ide z tobą mam 195cm wlosy do połowy grzbietu a o kutaszeniu moze porozmawiamy?- przykto mi ale jestes za wysoka. niezwyczajny to jest dopiero druga moja wypowiedź, wszystkie wcześniejsze to podszywy, pozdrawiam tych tępaków. Dam Wam satysfakcję, nawet 1200zł nie zarabiam bo szukam pracy, jest ktoś jeszcze kto mi dosra?? Bo chyba nic więcej nie potraficie? Kończe temat. Każdy następny to podszywa. - PODSZYW! daruj juz sobie, bo malo kreatywny jestes.

Gość napalona dupa
moja pochwa pierdzi dosć głośno podczas stosunku taki szczegolik mały

Gość ankaa111
ja jestem z pomorza wiec chyba odpada? :]

Gość więksy sens
ciekawe czy oczekujesz sexu po weselu?

Gość niezwyczajny
Nie oczekiwałem seksu po weselu. Ale to jest nic w porównaniu z tym co tu przeczytałem: jaką frajdę mają niektórzy z podszywania się pod pomarańczowy nick...

Gość miztszyni..
seksu to moze i nie,ale chociaz lodzika?? przyznaj sie :D :D :D

Gość niezwyczajny
nic na siłę... jak partnerka będzie miała ochotę na zabawę po weselu to nie musi się skończyć na lodziku... - przyznaję się:-)