Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zlosliwosci zadnych

do mami82 i bielik

Polecane posty

Kiedy wy sie domem i dfziecmi zajmujecie-zadko na kafe zagladam a was ciagle widze, naprawde macie tyle czasu zeby go tracic na takie glupie gadanie?

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze zagladasz akurat w tym samym czasie co one :-) moze one tez zadko zagladaja

Gość do moralizatorek
a co chcesz od mami?fajnie pisze. widocznie ma czas,jest zorganizowana. tej bielik-nie znam,to sie nie wypowiem

Ostatnio czaseciej jestem na kafe, bo mam urlop, dziecko jest grzeczne, zagladam co jakies 2h podczytuje tematy-na kazdym one...nie jestem zlosliwa ale zastanawiam czy one nie maja innego zycia poza kafee?

Gość srutututu ta jasne
teraz na pomaranczowo sie bronia....

a zaczernijcie się wszystkie pomarańczówki to będziemy dopiero wtedy wiedzieć, która tak naprawdę non stop przesiaduje na kafe pozdrawiam czarnówki

Gość paola ola anna
asiamt----> czarnowki? :O:O

Gość paola ola anna
mami82 to fajna babka, ale bellik faktycznie jest zdrowo wkurzajaca:O

he he to odpowiednik pomarańczówki no dziewczyny i chłopaki, dalej, zaczerniamy się i gadamy pozdrawiam ponownie czarnówki

Gość paola ola anna
asiamt,moze jak bys zyla nie tylko kafeteria to bys wiedziala, ze niekazdy musi posiadac tu czarny nick:O no ale widac to dla ciebie za trudne do ogarniecia:O

heh no właśnie zresztą i to nie jest wyjście, bo można sobie 2 lub więcej nicków założyć czasem wydaje mi się, że w temacie biadoli jedna i ta sama pomarańczowa, czasem 2, a ile wyzwisk i przemądrzania przy tym ja też mam małe dziecko, ale pisze, gdy rzeczywiscie mam czas, a maluszek ma wtedy doskonałą opiekę nie zawsze musi zajmowac sie nim mama

paola spadaj na drzewo nic o mnie nie wiesz, więc mam Cię .. wiesz gdzie lubie tu zaglądać i dawac rady, jeśli tylko ktoś tego potrzebuje, ale jak widać jesteś z tych naj, naj, naj więc odpitol się ode mnie

Gość piloss
mami82,litosci:O jawnie?kuzwa to moze jeszcze z pesela sie przedstawmy?:O jawnie ci napisze z pomaranczowego nicka-bo tylko taki tu posiadam- ze głupia jestes jak but!!!!a asia srasia czy jak jest tam to juz bije rekordy w głupocie:O

Gość paola ola anna
asiamt, dziewczyno nie osmieszaj sie:D zyjesz tylko ta kafeteria i widac ze juz niezle cie odmóżdzyło:D

no i zleciały sie wapmirzyce he he na to liczyłąm czekam tylko na miłe wyzwiska

Gość paola ola anna
no a kim ty smieszny człowieku jestes?? bo dla mnie i reszty osób z tego forum-JESTES NIKIM!!!!!

mami daj spokój hieny zawsze były, są i bedą biedne maluczkie sfrustrowane i zakompleksione

tak jest ja godzę wszystkie obowiązki i nic nikomu do tego ile tu przesiaduję

ah sorki już wiem otóz z obserwacji wynika, iż cokolwiek nie napiszesz i poradzisz to zaraz wyzywają Cię od idiotek, głupich mamulek i innych to ja też mogę napisać co sądzę o taki nickach

Widzisz roznice miedzy tym jak pisze np mami82, a jak piszesz ty? Że chamstwo i lekcewazenie az bije po oczach z twoich postów? No i wlasnie,kim ty jestes? Bo dla mnie nikim wiecej jak tylko wirtulaną baba z przerostem ego.I zespołem napiecia przedmiesiaczkowego chyba:O Bez odbioru

a tu Cię zabolało to tylko prowokacja jeśli Cię uraziłam, to przepraszam

zawsze staram sie grzecznie odpowiadać i wielu osobom dałam dobre rady, ale w tym topiku trochę mnie poniosło

no wiesz ja się później też z tego śmieję tylko dlaczego nie moze być normalnie ktoś kto się dłużej udziela na tym forum w końcu zostaje okrzyknięty olewaczem dzieci itd.

i jak tylko masz inne zdanie niż jakaś tam bardziej nerwowa mamuśka, to zakładają topik nowy o tym jaka to Ty nie jesteś jak to było z Toba i bellik czy jakoś tam