Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zlosliwosci zadnych

do mami82 i bielik

Polecane posty

Gość nie zaloguje sie
az bszkoda patrzec jakie debilki dziecki wychowuja, przeciez wy klucicie sie jakbyscie po 10 lat mialy...a idzcie ze wszystkie w cholere

A mnie śmieszy, że ktoś zakłada temat i nawet niku poprawnie nie umie napisać :D:D:D:D mami pozdrawiam ;)

Gość Avenua
Bellik! Przepraszam, że się tak wtrącę ni z gruszki i pietruszki ale widzę w stopce, że pięknie lecisz z wagą! Możesz się podzielić wiedzą jak to robisz :D? Pozdrawiam !

Gość ooooo////
bellik nie sciemniaj a ta waga bo wiadomo ze jestes gruuba swinia:D:D:D:D dzifffffffffffffffffffkooooooooooo:D

Gość Avenua
Mi sie wlasnie nie chce wierzyc ze schudłas 20kilo w 3 miesiace:O To nie jest mozliwe:O

jest możliwe ;) Jestem na dukanie :):):) i stosuje go dokładnie z książką ( czyli stosuję się do wszystkich proporcji) no i piję 3l wody dziennie ( dukan zaleca min 1,5l)

Biancaaaa no niestety w Gliwicach to ja nawet nie byłam :) Pochodze z Lublina a obecnie mieszkam w Hrubieszowie :)

Gość Avenua2
Bellik-Ktoś mi wziął nicka po tym jak się bezczelnie podszył! Aha Dukan... Niestety to nie dla mnie dieta :(. No nic, dalej muszę się męczyć 1200 kcal :/.

Avenua no dla mnie Dukan jest rewelacyjny, bo lubię to co trzeba tam jeść :) Nie wiem co Ty lubisz, ale jeśli lubisz tłuste ( choć pewnie nie, bo mało jest takich osób) to mogę z czystym sumieniem polecić program pana Konrada Gacy ( można w necie wynaleźć i się zapisać). Jedyna wada to to, że jest to płatne ( ja chodziłam do Niego "na żywo" bo on pracuje z ludźmi w Lublinie i w Zamościu). Tam jest dieta karczkowa i co jakiś czas pojawiają się też inne składniki, ale pierwsze 3 tyg są naprawdę ciężkie. Do tego są specjalne ćwiczenia ( dostosowane w ten sposób, że bez żadnej męczarni spala się w trybie bardzo szybkim tłuszcz bez spalania mięśni. Mięśnie dochodzą później). U tego gościa w niecałe półtora miesiąca schudłam 13kg. Niestety finansowo schudłam jeszcze bardziej :D ale zaleta była taka, że po nim wróciło mi tylko ( przewidywane przez Niego) 2kg. Kiedyś ważyłam ponad 90kg więc dał mi motywację ;)

Gość Avenua2
Ja po prostu lubię zróżnicowane jedzenie a Dukan to niestety monotonia, szczególnie, że nie mam czasu przesiadywać w kuchni i robić różne dania z jego książki :(. Już miałam 1 podejście, niestety po tygodniu odpadłam jako, że już nie mogłam patrzeć na ryby, drób czy jajka. No i niezbyt się czułam na tej diecie, ale każdemu co innego służy :). Ja jestem na diecie 1200 kcal od marca i na razie udało mi się schudnąć 5 kilo... Ale bez żadnego sportu. Może jak coś włączę to szybciej schudnę :(. Aha i nie, nie lubię tłusto jeść :). Więc ten pan Konrad odpada :P.