Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojatez tak wystawiam!!!

Niezgodne z regulaminem,ale efekt szybkiej sprzedaży!

Polecane posty

http://allegro.pl/wybierz-co-chcesz-98-116-duzo-nowych-warto-i1535887163.html Ta aukcja podobno jest niezgodna z regulaminem,kilka razy zgłaszałam ale dalej jest,tak samo podobne aukcje.Sama chcialam tak wystawiac i to zrobiłam-skasowali mnie,wiec chyba skoro nadal są te aukcje wszystko jest ok!Wystawiasz kilkanascie sztuk i kazdy wybiera co chce...zgodne czy niezgodne z regulaminem?nikt w tym piepszonym allegro nie odpisuje czy mozna tak wystawiać!

Gość BUKIS
sory ale za 0,5 gr bym tego nie wziała szmaty fuuuj

co???????????????? nie ładne?chyba żartujesz!

Gość lamijka25
a ty jestes ta wiolka z allegro co ci aukcje zablokowali? ahha:D dobrze ci tak:D:D:D

Gość ghsghg
a opisujesz im co z ta aukcją jest nie tak czy tylko zgłaszasz i już?

Gość najamka1
jak widać allegro rządzi się swoimi prawami i jak to mówią co wolno wojewodzie.....

Gość paola ola anna
boze, co za szmaty:O toz to lumpex jak nic:O

nie ja jestem Karolina i jeszcze nigdy nie wystawiłam nic na sprzedaż :( o co chodzi?

nie podszywaj sie!!!!!

Gość paola ola anna
no a w pierwszym poscie i nicku piszesz,ze tez tak wystawiałas:O zdecyduj sie:O

Nie mam zamiaru zaczerniać sie, a naprawde nazywam się Judyta, wystawiłam kiedyś aukcje wszystko po 2 zł, udało mi się sprzedaż 10 ubranek i nawet szło to,ale ktoś musiał mnie zgłosić bo usuneli mi aukcje :( dlatego skoro mi usuneli to czemu ja mam być gorsza,ale co z tego skoro im nie usuneli.nic z tego nierozumiem!wiec można tak wystawiac czy nie?

czytaj!!!!ktos sie podszył ! nie jestem Karolina tylko Judyta!!!!!nienawidze podszywaczy!

i robie kupe do majtek :) a mój mąż lubi pierdzieć do kibelka i potem wącha swój smród :) hahahaha

Gość hahahha..:D
to jest ta wiolkaa z allegro:):) na 100 procent!!!! dziewczyny jej aukcje zglosily do usuniecia!!!!!

jezuuuuuu odczep sie podszywaczu!zreszta mam cie gdzies! sorki poprzedniczko,moj nick z allegro do judyta111.nie zadna wiolkaaa czy jakos tak.niewiem o co chodzi,ja pytam czy tak mozna wystawiac aukcje?

jakie dziewczyny? a skad mialyscie link do mojej aukcji? zreszta to było pół roku temu! mniejsza o to,bo nierozumiem,ja pytam czy mozna tak wystawiac aukcje czy nie? Ubranka po moim synku spakowane w torbach,posprzedawalam juz dosyc tak,niewiem czy ryzykowac wystawiajac tak aukcje?

Gość i kto to mowi....
zaryzykuj:P wtedy nawet ja zgłosze:P

Gość hejjjahoooo
Pamiętam ten zamęt,ktos sie podszył pod jej nick i wyzywał wszystkich,ale wszystko sie dobrze skończyło.Znalazłabym to,ale nie umie sie doszukać. Z tego co pamiętam niezle sie tam porobiło,jakaś idiotka wyzywala od najgorszych,wiem ze ta allegrowiczka juz wiecej tak nie wystawila na aukcje,tak napisala ze to nauczka :) Hejjjj przecież ona sprzedawała ubranka na dziewczynke,a autorka pisze o chłopcu,wiec to napewno nie ona!

do kto to mowi...- wiec co?nie mozna tak wystwiac?nikt mi nie odp na pytanie?sprobuj ty zglosic ten link co wam napisalam.moze potrzeba wiecej zgloszen?

Gość gfbfgbgfr
Z regulaminu allegro: " Wybór towaru z listy Wybór towaru z listy ma miejsce wtedy, gdy Sprzedający w jednej aukcji sprzedaje przedmioty różniące się między sobą. Generalnie oferowanie możliwości wyboru towaru z listy nie jest na Allegro dozwolone, gdyż pozwala uniknąć opłat związanych z wystawieniem oraz sprzedażą przedmiotów w osobnych aukcjach, a także stanowi utrudnienie dla Kupujących. Zabroniony jest w szczególności wybór rozmiaru, modelu, marki, kształtu przedmiotu, a także tytułów książek, filmów itp. W przypadku żywych zwierząt niedozwolony jest wybór zwierzęcia o określonych cechach, ze szczególnym uwzględnieniem gatunku, rasy i płci. " Także taka praktyka jest zabroniona.

no przeciez pisze ze jestem judyta, i mam tylko syna.i tylko po nim sprzedawalam ubrania.

Gość masakra2011
skad w was ludziach tyle zawisci i zazdrosci? musi od razu podkablowac, bo by we wlasnej zolci sie utopila. a tlumaczenie, ze mi zablokowali to ja zglosze jest chore. jak zabija ci brata, tez komus go zabijesz, bo tobie zabili? debilka z ciebie i tyle

Gość zgloszone zlamanie regulaminu
zgłosiłam tą aukcje,tak nie mozna oszukiwac!

Gość jakkdddfdfg
ja też jestem wredna :) zgłosiłam :) Mnie tez kiedys zablokowali,wiec i ja bede wredna!!!!!

No niestety,takie zycie :(

Gość o nie! ..............
takie nie jest zycie, wiekszosc ludzi jest stabilna emocjonalnie i musi wyladowywac swoich flustracji kablujac, piszac donosy itp. wiec zmartwie cie ale takie zycie nie jest, nie nalezysz do wiekszosci

Gość plummmmm
fLustracji? ja pierdole, co za matoły tu pisza:O

Gość cnbnhfgh
osobiście wolę jednak należeć do tej mniejszości i przynajmniej być sprawiedliwym. to przez was matoły w naszym kraju jest tak jak jest, bo jesli ktoś ma odwagę walczyć z kombinowaniem to od razu kapuś i donosiciel. dajecie przyzwolenie na to aby wszyscy was okradali i robili durniów a potem bek bo wam się nie podoba.