Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

Kłopoty z dialogiem

Polecane posty

Witam nie wiem czy ktos sie znalazl w podobnej sytuacji co ja, ale moze ktos bedzie wiedzial co moge zrobic w tej sytuacji. Dnia 28 marca wraz z mama ( poniewaz umowa jest jeszcze na nia, dodam mama nie mieszka juz z nami i zmienila nazwisko) poszlysmy do Dialogu, chialysmy przepisac umowe poniewaz 8 kwietnia sie konczyla. W dialogu powiedzieli nam ze lepiej jest popdisac nowa umowe a ze starej zrezygnowac ( mniejsze koszty). Tak wiec zrobiłysmy. Wypowiedzenie wyslalismy tego dnia oczywiscie z zachowanie 30- dniowego okresu wypowiedzenia. Po powrocie do domu zadzwonil pan z Dialogu ( centrala Warszawa), akurat mama byla u mnie wiec ona z nim rozmawiala, powiedziala ze wyslala wlasnie wypowiedzenie, poniewaz juz nie mieszka pod tym adresem, ma inne nazwisko i wspomniala ze ja zawarlam nowa umowe. Mialo byc wszytko ladnie i pieknie, a tu kilka dni pozniej dzwoni pani z centrali ze dostala wypowiedzenie, ale nie moze tego zrobic poniewaz dnia 28 marca zostal podpisany aneks do umowy ( na kolejne dwa lata). Dzwonilam do centrali zglosilam sprawe, maja odsluchac ta rozmowe w ktorej rzekomo mama wyrazila zgode na nowa umowe... Czy komus zdarzyla sie podobna sytuacja, ze Dialog bez jego wiedzy zawarl aneks do umowy???

Gość ehhh22
no nie watpliwie kaszana