Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypolskaantyprawoantyu

Poszanowanie Prawa czujecie???

Polecane posty

nie uznaje zadnych zakazow i nakazow prawa niby wg. polskiego prawa jestesmy wolni ale tylko w jego ramach.... to zadna wolnosc... dlatego nie uznaje polski polskiego prawa polskiego rzadu i polskich politykow uznaje tylko to ze sa ludzie a kazdy czlowiek jest inny i wolny nie czuje szacunku i obowiazku przestrzegania prawa gdy patrze na ludzi np tak chetnie spisujacych sie w spisie pwoszechnym to bawi mnie jak czuja obowiazek i chec do spisu w imie obowiazku wobec prawa /wiadomo dane wykorzystane przez politykow beda by wiedziec ile kasy z ludu ciemnego mozna wiecej wyciagnac/ ludzie czy nie widzicie ze ta calal demokracja polska to jedno bagno???? czy jestescie tak glupi ze dalej sluchacie politykow i prawa??? czy dalej wierzycie w polske???? czy poslka istnieje????? dla mnie nie dla mnie na swiecie sa ludzie a panstwa to twory wobec tej czesci szarych glupich dajajcych sie kontrolowac ludzi tak buntuje sie bo kazdy czlowiek to istota wolna ale godzac sie na prawo panswta robicie z siebie kurczaki na ...

jednak ciemnogrod wierzy w te prawa i wolnosci..... jestem za powstaniem w pl.....przeciw wladzy ktora jest wszytskich poliktykow do wiezien i kamieniolomow ] nowa wladza nastac musi

prawda POWSTANMY W OREZY PRZECIW ZLYM ZLI TO POLITYCY HOMOFOBI MALTRETUJACY ZWIERZETA I LUDZI POWSTANMY OBUDZCIE SIE Z TEGO SNU KTORYM TRUJA WAS POLITYCY OBUDZCIEI SIE I POWSTANCIE IDZIEMY NA WARSZAWE BEDZIEMY WOLNI A ONI ZA ZNIEWOLENIE LUDZI BEDE WIECZNIE POTEPIENI W KAMIENIOOOMACH POTEPIAM PRAWO I POLSKICH POLITYKOW POLSKI RZAD POLSKE NEI MA CZEGFOS JAK POSLKA SA LUDZIE I WOLNOSC DLA NICH IDZCIE ZA MNA

konstytucja pl to smiech na sali niby wolonosc dla ludzi....ale wprawdzie robi z nas polakow czyli kogo???? polak to czlowiek znieowlony w ramach konstytucji polski... smiech na sali u halllllllllo ciemnogrod????? jestescie????? powstanmy w orezy wolnosci i prawdy tych ktorzy nas zniewolili czyli politykow wszystkich do kamieniolomow na wieczne potepienie powstanmy wolni ludzie badzmy wolni a nie dzialajmy przeciw wolnosci wyznajac polska konstytucje politycy aktualni to zlo