Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkapietruszka

zbiory za granicą 2011!!!!

Polecane posty

Gość gruszkapietruszka

Witam. W tym roku planuję wyjechać za granicę na zbiory. Kraj jest mi obojętny. Pracę mogę zacząć już od maja. Czy któraś z was była już na takich zbiorach? Jak to wyglądało w rzeczywistości? Czy ogłoszenia szukałyście w internecie czy bardziej z zaufanych źródeł? Ile miałyście płacone na akord bądź godzinę? Ile dało się wyciągnąć miesięcznie, bo nie wiem czy mi się opłaca wyjeżdżać. A może zna ktoś kogoś zaufanego z kim można bezpiecznie pojechać na zbiory? Jechałyście w pojedynkę czy zawsze z kimś? Może spotkam tu kogoś z kim wspólnie wyjadę na zbiory....;)

Zbiory są do kitu. Lepiej cos w zamkniętym pomieszczeniu. Po co Ci zbiory. Ja też czegoś szukam. Ale nie wiem czego i gdzie. Byleby nie na powietrzu. Bo to nie. Choć czasem lepiej, ale zależy jaka pogoda. Takie rzeczy.

Napisz tu coś w tym wątku. Ile masz lat? Ja mam już swoje lata. Dlatego nie zbiory. Najlepiej jakieś mieszkanie LUDZKIE i czegoś sobie z niego szukać. Tak jest najlepiej. A te firmy tez mnie denerwują , wszystko mnie denerwuje prawdę mówiąc i wszyscy.

Gość opiniodawca
Jakie znacie języki. Ile macie kasy na wyjazd ? Macie auto ? Byliscie/łyście juz za granica ?

Gość gruszkapietruszka
wilkzlasu Mam 20 lat, myślałam o opiece nad dziećmi ale jedyna opieka jest do osób starszych a tego nie chcę.... Opiniodawco nie nie byłam nigdy na zbiorach, auto mam jeśli pojadę z chłopakiem. Język angielski średni, niemiecki komunikatywny coś jeszcze?

Gość ja bylam 2 razy
na zbiorach a wnglii wyjazd byl organizowany przez firme z uczelni. Ogolnie ciezka praca, zakwaterowanie w karawanach, praca na akord, czasami w deszczu, prkatycznie bez dnia wolnego przez 4miesiace. Pierwszyn razen zarobilam okolo 3 tysiecy funtow, 2 razem gorsza farma mniej placili kolo 2. Plecy wysiadaja przy takiej pracy.

Gość ja bylam 2 razy
ciezko mi cos doradzic, wiadomo wszedzie trabia o kryzysie wiec i z praca ciezko. Ogolnie takiej pracy nie polecam ale raz da sie przezyc, ja zalowalam ze pojechalam 2 raz. Staralabym sie na Twoim miejscu moze jakies angencje pracy poszukac w kraju gdzie chcesz jechac, wyslac meilem Cv itd aby nie jechac w ciemno.

Właśnie, może jakieś konkretne propozycje? Ja jestem gotowa wyjechać od końca maja..

Gość jaks czyjas zonka
kiedy prac to praca a po pracy żyć i nie umierać ,sex nawet w ogórkach czy pomidorach,wódka przy kolacji ,a co po co żyć 2-3 i pościć.

Gość Mam czas
wiec jednym slowem kurestwo straszne ,ale wiadomo drugie w polsce też nie próżnuje i szuka szpary lub bolca.

Gość x K Z
A z jakiego rejonu polski jesteś malinowamamba

Gość ASSIHA
praca jak to praca zawsze ciężka. nie ma co sie spodziewać wolnego dnia na odpoczynku. też jezdzilam na truskawki i w tym roku tez jade. po dłuższej przerwie bo dzieciak urósl na tyle ze moge go zostawić.