Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam stalowe serce

Zakochalem sie w prostytutce

Polecane posty

Gość Adam stalowe serce

Zawsze bylem twardy i w sumie nie mialem jakichstam zasad.Mialem duzo kobiet w swoim zyciu a mam dopiero 32 lata.Mieszkam we wlasnym m3 za granica,jestem swoim wlasnym szefem,mam auto i jakos mi sie uklada.Gdybym chcial to juz dawno mialbym zone ale jakos mi sie do tego nie spieszy.Pare miesiecy temu polecialem do Polski na slub kuzyna.Nie mialem osoby towarzyszacej.Jakos tak wyszlo,ze jadac samochodem na trasie Warszawa-Kielce zabralem autostopowiczke.Rozmawialismy cala droge,byla bardzo ladna.Wymienilismy sie numerami telefonow.Po paru dniach spotkalismy sie znowu.Ona sie pierwsza odezwala,spotkalismy sie na kawie,znowu bardzo milo nam sie rozmawialo.Zaprosilem ja na to wesele kuzyna jako osobe towarzyszaca.Poszlismy tam razem.Zauroczylem sie nia,byla piekna,wszyscy na nia zwracali uwage.Spedzilismy razem noc,bylo super.Ale potem wrocilem z Polski do Irlandii i tak jakos utrzymywalismy kontakt telefoniczny.Czulem,ze zakochuje sie w niej.A ona po jakims czasie wyznala mi,ze jest prostytutka i ze pracuje wlasnie na tej trasie,skad ja zabralem wtedy.Zalamalem sie ale chcialem nadal mimo wszystko utzymywac ta znajomosc,docenilem jej szczerosc i to,ze mi powiedziala prawde.Po jakims czasie kupilem jej bilet i poprosilem zeby do mnie przyleciala.Najpierw mialy to byc tylko odwiedziny,zabrala ubrania na caly tydzien,miala swoje pieniadze i nic ode mnie nie chciala.Nalegalem zeby zostala.Obecnie mieszkamy razem.Nie wiem co dalej bedzie.Marze o tym zeby zostala moja zona.Zrobilem sie cholernie romantyczny.Jednak wiem jaka jest jej praca i przeszlosc.Ona ma plany nadal wrocic do Polski i pracowac jako prostytutka.Nawet wspominala o tym,ze moze to tez robic tutaj.Ona traktuje mnie jak przyjaciela,nie wie o moim uczuciu.Co mam zrobic?Powiedziec jej co do niej czuje?Nie chce zeby odeszla.POMOZCIE!

Gość Adam stalowe serce
Nikt nie doradzi? :(

Gość powiedz jej powiedz
powiedz, że ja kochasz :D

Gość Adam stalowe serce
Tylko tyle?