Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotosu kwiat

Mam parę pytań dot. kursu na prawo jazdy.

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm a ja
Ja tez nic nie umialam przed rozpoczeciem jazd. Wszystkiego nauczylam sie w trakcie kursu i nie pierwsze godziny nie odbywaly sie na placu manewrowym, bo nie umiejac kierowac na pewno nie przejechalabym po łuku poprawnie hehe. Wiec na plac poszlam dopiero jak zaczelam panowac nad samochodem, bo luk wymaga precyzji wiec musisz juz za kolkiem sobie radzic. No chyba ze na plac po prostu by pojeździc po pustym miejscu i nauczyc sie ruszac i hamowac, ale tego ja sie uczylam w centrum miasta od razu na gleboka wode. I to jest dobre. Szok od razu w najwiekszy ruch, ale bylo fajnie:) i nie rozbilam samochodu instruktor czuwal.

Gość Egzaminator
jutro mam egzamin na prawo jazdy. Ze swojej szkoły dostałem lekko przedawnione testy więc korzystam z aplikacji iPrawkoPlus http://itunes.apple.com/pl/app/iprawkoplus/id431267053?mt=8 na iPhone'a. (mają chyba najnowszą bazę pytań a programik jest bardzo intuicyjny). Powiadomię was jak mi poszedł egzamin. Pozdrawiam!!

Gość Alvaro88
Co do szkoły jazdy,to bardzo fajni instruktorzy są w szkole Turbo w Łodzi,ich adres to www.turbo.auto.pl do tego cena nie jest wysoka.

Gość gość
Ja w tym tygodniu rozpoczynam kurs na prawo jazdy w szkole www.koszela.com.pl i trochę się stresuje jak to będzie.

Gość gość
Ogólnie szkoła powinna Cie dobrze przygotować do egzaminu. Zarówno obeznać z trasą jak i pod względem teoretycznym. Ja chodziłam do szkoły http://www.alien.szczecin.pl/ i zdałam za 1 razem.

Gość gość
uważaj na instruktorów facetów, większość za zdanie wewnętrznego egzaminu i wystawienia zaświadczenia żąda seksu albo przynajmniej lodzika. to powszechne zjawisko