Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca dzieckaa

chcę mieć dziecko z Ukochanym

Polecane posty

Gość pragnąca dzieckaa

Mam męża z którym układa się poprawnie, ale bez porywów. Raczej mi z nim po prostu dobrze. Mam również Ukochanego. Ostatnio marzymy o dziecku - jednakże mąż wychowywałby jak swoje, a tylko Ukochany i ja znalibyśmy prawdę, może kiedyś dowiedziałoby się też dziecko. Z mężem w tej chwili rozwieść się nie mogę, więc nawet tego nie radźcie. Mamy już nawet pewien zarysowany plan - używam Lady Comp, z Ukochanym kochałabym się bez przeszkód w dni płodne, aby mieć pewność że to on będzie ojcem, natomiast z mężem tylko w dni niepłodne. Czy ktoś był w podobnej sytuacji, tzn w związku małżeńskim, ale z pragnieniem posiadania dziecka z ukochanym? Dla nas w tej chwili jest to największe marzenie, ale jeszcze to rozważamy. W mojej sytuacji dodatkowym plusem jest to, że mąż chce mieć dziecko.

Gość pragnąca dzieckaa
Nie rozumiem?

Gość kkuuli
.offerma. jak raz sie z tobą zgadzam :classic_cool:

Gość ale będzie mniej boleć
oferma bo zawału dostaniesz z powodu głupiej prowokacji

Gość pragnąca dzieckaa
Moim Ukochanym jest pan Edzio listonosz. Marzę by zostać matką jego dziecka. Nikt tak seksownie jak on nie podaje koperty od komornika. Aż mi się mokro robi na widok jego granatowego munduru i nadruku "Poczta Polska".

Gość a ja miałam tak....
"Czy ktoś był w podobnej sytuacji, tzn w związku małżeńskim, ale z pragnieniem posiadania dziecka z ukochanym?" nie :/ Oo i jeszcze raz nie :/