Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleriny

baleriny

Polecane posty

Gość baleriny

pomóżcie. potrzebuje wygodne baleriny. namierzyłam się ich wiele i albo mnie obcierają albo uwierają. czy tylko ja mam taka nogę. często chodzę w spódnicy albo sukienkach i musze mieć wygodne buty. czy są jakies wkładki co podniosą mi nogę w bucie, bo jak napcham chusteczek to troche lepiej ale ten papier sie zbija. czy to pomoże?

Gość xshbuj27
jak się kupuje za 60 zł to tak jest nóżki jak śmierdzą

Gość są korkowe
wkładki pod pięty :) i nie są drogie ;)

A sorry ze pytam ale co ma noszenie spódnic do wygodnych butów??? Noga się najlepiej prezentuje na obcasie, wyszcuplają się nogi i wygladają zgrabniej a w połaczeniu ze spódnica to już w ogole super

Gość baleriny
wiem że ładnie. tylko że ja bardzo dużo chodzę i po ostatnim takim spacerku w pantoflach na wysokim obcasie porobiłam sobie pęcherze.

Gość jak się ma grzybicę to stopy
bardziej się pocą i łatwiej o obtarcia. buty kupione w dobrym sklepie nie powinny obcierać.

Gość jak się ma grzybicę to stopy
o tej grzybicy to ja tylko tak informacyjnie, żebyś na wszelki wypadek kupiła sobie jakiś lamisilat bez recepty i posmarowała profilaktycznie. wcale nie mam cię za brudasa. po prostu taka może być przyczyna obtarć a grzybica stóp może przytrafić się każdemu, bo to bardzo popularna i łatwo zakaźna dolegliwość.