Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.wedel lelele

JAKIE GOTOWE DANIA POLECACIE Z BIEDRONKI I LIDLA???!!!

Polecane posty

Gość e.wedel lelele

takie typu podgrzej i zjedz ? :d

Gość kolega zbych
warzywa z patelni - możnanajeść sie potad za 4 zł gołąbki za 3,30 zł też są niezle

Gość gotowce to syf
a jeszcze z biedronki czy lidla??? Fuj!

Gość uwielbiam akurat to
W Lidlu "DANIA WŁOSKIE"!! Niebo w gębie. Serio. Czas przygotowania 5 minut. Wrzucasz na patelnie, zalewasz odpowiednią ilością mleka i dusisz 5 minut na małym ogniu do zgęstnienia sosu!! Są 3 dostępne dania. Penne ze szpinakiem w sosie serowym Tagliatelle z rucolą w sosie śmietanowym Spaghetti Bolognese Spagehetti jest najsłabsze. Ale zjadliwe. Dania są mrożone.

Gość kamari
ile kosztują?

Gość Smakosz Chińskiej Witaminy
Polecam gołąbki Pikok z Lidla, najlepsze tanie słoikowane gołąbki. Sos nawet smakuje pomidorowo(!) - a kto jadał takie specjały wie że w większości jest to pomarańczowa, słona breja, a tu nie! Farsz to w połowie ryż -ale przynajmniej ta druga połowa składników przypomina mięso a nie sojową plastelinę, całość smaczna.

Gość gość
jeżeli chodzi o gotowe dania to jadam tylko z expres menu są one bezglutenowe dlatego też po nie sięgam. Mają dość długi termin przydatności i solidne opakowania dzięki którym mogę wszędzie wziąć jedzonko :)

Gość gość
Ja polecam słoiki marki frykas. Robią świetne rzeczy, co prawda nie wiem czy są w biedronce, ale tak czy inaczej za dobre pieniadze mamy dobre jedzenie. Wyglądają trochę niepozornie, ale naprawdę warto brac (zwłaszcza pulpety i klopsy!)

Gość gość
nie kupuję gotowców jedynie fasolkę po bretońsku, wkroję trochę kiełbasy i fasolka jak się patrzy....przeważnie z firmy Pamapol

Gość gość
Ja też staram się raczej sama gotowac. Jednak czasem trzeba coś takiego kupić, wiadomo, musi być szybko i fajnie byłoby, gdyby było jeszcze smacznie. Jak już coś , to tez zazwyczaj frykas, bo te słoiki u nich sie sa drogie, a na studiach wiadomo jak jest z pieniedzmi ;p poza tym jest smacznie

Gość gość
ja słoiki od frykas bardzo lubię! Jadam czasem, normalnie jednak gotuję sama :D ale w razie czego zawsze mam, gdyby trzeba było coś zjeść naprawdę na szybko, za to ich przetwory to u mnie w kuchni trochę klasy, nie sa drogie a smakowo biją na głowę nawet droższą konkurencję!

Gość gość
biedą śmierdzi.. Ja w Biedronce kupuje tylko mleko nic więcej , bo towary tam są fatalnej jakości Unikam jak mogę hipermarketów tam kupje tylko bieda

Gość gość
jeśli chodzi o dania marketowe, a przynajmniej takie, które też tam są - moim zdaniem zdecydowanie frykas. Nie dość, że są bardzo smaczne, to jeszcze nie są drogie i mają fajny skład. Dla mnie po prostu idealne połączenie

Gość gość
frykas jak najbardziej, bardzo dobre. chociaż częściej kupuję ich przetwory - też bardzo dobre. Ale ale - nie wiem czy są wszędzie dostępne, u mnie w marketach akurat są. jak ktoś będzie je widział, to warto brać

Gość gość
Polecam taką dobrą i sprawdzona wędline właśnie tej firmy Macie pewnośc ze wybieracie najlpesze

Gość gość
A ja lubię z biedry sajgonki warzywne i pierożki.

Gość tycka
ja często kupuję gotowy sos do spagetthi Łowicza do tego makaron, mięso, i mam gotowy obiad szybko i smacznie.

Gość materka
ja też uwielbiam ułatwić sobie pracę w kuchni, często korzystam z gotowych produktów Łowicz ma dużo takich smacznych rozwiązań, sosy do spagetti, flaczki po zamojsku czy Żurek, kupuję bo lubię sobie ułatwiać życie :)

Gość jadżka9

Ja czasami kupuje kociołek do syta łowicz, smaczny, skład ok , także jak muszę coś na szybko to zazwyczaj takie właśnie  dania kupuję.

Gość hela

Risotto z łowicza najlepsze danie gotowe jakie jadłam, no i gotowe w 2 minuty w mikrofali.