Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljoikjo

jak mam byc szczesliwa??no jak?

Polecane posty

Gość ljoikjo

zylam w biednym domu nigdy na nic nie mialam, poza ojcem agresorem i alkoholkiem oraz zarobiona matka gdy doroslam i skonczylam 18 lat i byla szansa na samodzielnosc, prace, zycie na poziomie(w moim przypadku chociaz wypad do kina czy nowy ciuch a nie latami donoszone)to ciezko zachorowalam i do dzisiaj choruje przewlekle jestem po wielu operacjach i to nie koniec bo jeszcze wiele przedemna a mam zaledwie 26 lat ale do rzeczy jako ze choroba spowodowala moja niepelnpsprawnosc i problemy z chodzeniem nie poszlam na studia - nie dalam rady, mam niska rente wiec pracowac tez nie jestem w stanie itp przypuszczam ze nie bede miala dzieci-nie ze nie chce tylko po prostu mnie niestac na nie,nie potrzebuja chorej matki zreszta lekarze niejednoznacznie sie wypowiadaja na temat ewentualnej ciazy bo moge sobie jeszcze bardziej zaszkodzic ech uwazam ze zycie nie dalo mi szansy na wyszalenie sie-mlode lata spedzilam w szpitalach i w domu gdzie moi rowneisnicy zyli, studiowali, pierwsze milosci itp ja bylam uwieziona w 4 scianach daruje sobie kwestie zalu do Boga za to wszystko bo uwazam ze bylam dobra osoba i nie zasluzylam na to wszystko, jest wielu zlych ludzi jak moj ojciec ktorzy zyja milo i beztrosko i prawdopodobnie pozyja w blogim stanie jeszcze dluzej. mysle ze nie bede miala problemu ze znaleznieniem mezczyzny jestem ladna zgrabna na pierwszy rzut oka nie widac mojej niepelnosprawnosci, uwazam ze jestem wciaz dobra osoba i jest o czym ze mna pogadac ale.... co jesli ten mezczyzna zzechce miec dzieci?? juz kilku poznalam i zawsze wyskakiwali z 2-jka ;/ a ja nie jestem fizycznie w stanie tylu miec, poza tym kwestia seksu-powiem szczerze mam ograniczone ruchy wiec wielu pozycji nie bedzie, czy nie bede przez to zdradzana?

Gość ecree
nikt ci na nic nie da gwarancji i nie dlatego, że jesteś chora nawet gdybyś była w pełni sprawna, piękna, mogąca mieć dzieci, nie ma gwarancji, że nie będziesz zdradzana zależy na jakiego człowieka trafisz myślę zresztą, ża sama w głębi duszy znasz tę odpowiedź, czyż nie?

Gość ljoikjo
znam ale wydaje mi sie ze mimo wszytsko i tak mam mniejsze szanse