Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfffgfgdfgf

Przekąski na imprezę

Polecane posty

Gość gfffgfgdfgf

Hej, czy macie jakieś pomysły na to co można podać do jedzenia na imprezie? Chodzi mi o tak zwane "finger food" dla 15-20 osób. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie :)

Gość gfffgfgdfgf
Ewentualnie mogą by też jakieś sałatki :)

Gość gfffgfgdfgf
up

Gość Pelargonia 767
jestem typem XXL (no, teraz może już XL:D) i ostatnio zrezygnowałam z czipsów i paluszków n aimprezach. kto do mnie przychodzi musi liczyć się z tym, że nie zastanie tam ciastek i tortów. moim ulubionym pomysłem sa chipsy owocowe i warzywne - wybieram Crispy i świetnei się sprawdzają:)

koreczki, paluszki, sery żółte, małe kanapeczki. I faktycznie warto wziąc pod uwagę, ze teraz wiele osób jest na diecie i podac choć jedną miskę chipsów warzywnych, np. z suszonej marchwi lub buraka.

Gość stądtuitam
popieram.na imrezie zawsze sie kiedys czlowiek glodnym zrobi i dlatego zawsze mialam wyrzuty sumienia jak nad ranem sie budze i pzypominam sobie: chipsy, ciastka, paluszki, nachosy w dipach... czemu nikt nie podaje suszonych owocow i warzyw???!jest przeciez mnostwo takich crispow o roznych smakach...i są tak samo dobre

Gość Solemnity101
hehe, dobre na imprezy dla wiecznie odchudzajacych sie czyli dlamnie:).sa w sumie smaczne wiec nie nie scigam tęsknym wzrokiem kazdego, kto wcina niezdrowe glutaminiany i E-330