Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yttytuy

w czym jest lepszy Must be the music od X factora

Polecane posty

Gość yttytuy

bo wg mnie mocniejsza strona MBTM byli po prostu jego uczestnicy! Nikogo (procztego Michala Szpaka ktory i tak zostal niesprawiedliwie spopularyzowany) nie zapamietalam z x factora. Na pewno bylo duzo fajnych osobowosci, ale nikogo teraz nie pamietam! a wystarczylo raz obejrzec odcinki MBTM i zaraz sluchalam poraz kolejny Grupy Enej, Olivii Livki, tych trzech raperow co mieli swoja wersje zegarmistrza, ten ostatni wysttep Cebo w niebieskich okularkach -genialne ! Do tego 2och skrzypków i wirtuoz gitary z utworem ''dziwny jest ten swiat' i ta sama piosenka w wykonaniu tego chłopaka z pierwszego odcinka,niesamowity głos !! Jeszcze ten facet z 1 odcinka chyba , Conrado, mm co za klimat ! te duety np jazzbratem niemniej rewelacyjni!generalnie wiekszosc polfinalistow jest super charakterystyczna i maja cos do pokazania i nikt mi nie wmowi ze x factor jest lepszy, jedyne, co maja lepsze,to jury a na korzysc MBTM przemawia jeszcze Maciej Rock jako prowadzacy - jedyny naturalny dowcipny i inteligentny, bez sciemy i udawania

Gość jakos milej oglada sie
x factor, nie wiem czemu, ale nie da sie ukryc ze w tylko muzyka maja super zespoly :D ''moja mama powiedziala mi zeee'' :D

Gość szytytyty
ee tam ja wole x factor tam to sa emocje !!

Gość buahahahahahahav
Szpak to akurat niezbyt mi się podoba dla mnie Genek wymiata:) a tego na polsacie jakos zapominam ogladac zawsze jakos mnie nie przekonalo. Mimo, ze uczestnicy maja talent czego nie mozna powiedziec o wiekszosci w x factor, bo tam tylko Genek dobrze spiewa, Ta starsza pani to pomylka ew dziewczyny zespol. I tyle. Ale w tym na polsacie irytuje mnie Lozo i Kora;/ Lubie Czesia:P a prowadzacy bez komentarza.. dobry byl prokop i ten malutki holownia

Gość szytytyty
no to prawda jury w MBTM jest irytujace. hm Szpak tez ma kawal glosu ale jednak nie zawsze moge go przelknac i irytuje mnie. zgadzam sie - Loska wymiata, reszta moze posprzatac. tez uwazam ze ta starsza pani juz za daleko zaszla, lepsza byla Podulka, Czeslaw popelnil blad. ale ja nie rozumiem tez fenomenu tych dwoch dziewczyn, przekonaly mnie dopiero w ost odcinku, ale i tak bez ochow i achow, nie wiem co oni w nich takiego zobaczyli. zaluje ze odpadlo avocado, chociaz musze przyznac ze z odcinka na odcinek prezentowali sie coraz gorzej

Mnie bardziej podoba się MBTM - faktycznie uczestnicy sa wg mnie lepsi, jury mi się bardziej podoba (no może prócz Kory) ale Sztaba, Zapendowska i Łozo sa okej. W X podoba mi sie tylko i wyłącznie obecnośc tam Gienka:) I w sumie dla niego tylko to oglądam:)

Gość ja biore.....................
William moze nie pokazal sie z najlepszej strony, ale na pewno wiecej reprezentoswoim glosem niz ten zespol. Nie rozumiem decyzji Kuby. One i tak odpadna w kolejnym odcinku. Pani Malgorzata powinna odpasc nikt i tak jej nie bedzie sluchal potem;/ no a w finale bedzie loska, szpak i niestety ale ada, ktora jest do bni

Gość szytytyty
adzia to taka slodka laleczka, ost wystep byl do bani. Wojewodzki troche sie zblaznil widac bylo jak krytykowal wszystkich nie ze swojej ekipy,to bylo zalosneeeee wiliam zapomnialam o nim tez jest swietny ale ost wystep do bani

Must be the music nie oglądam bo Kora nie ma za grosz klasy i nie będę patrzyć na chamowate zachowania tego starego tlenionego pustaka :o

zawsze lubiłam twórczość Kory, ale po obejrzeniu kilku odcinków MBTM muszę potwierdzić, że z deka schamiała:O

No właśnie, też zawsze myślałam że Kora to fajna babka, a tymczasem okazała się tak chamska :o Jest taka złośliwa, obraża ludzi i w ogóle te jej miny, dziób jak kaczor, pomlaskuje a wokół unosi się opadła tapeta :p

Gość klaudusia:)
Moim zdaniem x factor jest o wiele lepszym show niż MBTM . fajniejsi uczestnicy i jury . Nie zgadzam się z tym że w MBDM wygrał ten głupi zespół nic mi się nie podobało w ich wykonaniu!!!! Z kolei w x factor nie mogę patrzeć na tą starą babę co tam śpiewa ,już dawno powinna odpaść i dać szansę innym ! ale i tak wolę x factor .:))))