Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona mumuna

Przyszle mamy czy tez jestescie tak zmeczone obolale w ciazy?

Polecane posty

Gość zmęczona mumuna

Obecnie jestem w 27 tygodniu ciazy i teraz moj brzuszek zaczl rosnac jak oszalaly:)od jakichs 2mc strasznie boli mnie miednica, bole pachwin są caly czas podczas chodzenia,siadania,wstawania w nocy nie moge spac:( kocham moje dzieciątko w brzuszku,ale już mam dosyć, mąz pracuje na zmiany nie zawsze ma czas zeby mi pomoc w domu, a czasem woli nie widziec, jak sie mecze:(przykre,ale prawdziwe.Nie daje rady z niektorymi czynnosciami w domu np.mycie podlog chcialabym aby czas szybciej plynal i zeby maly byl juz przy mojej piersi:) mamy poradzcie jak sobie radzicie z tymi odlegliwosciami ciazowymi? ostatnio jeszcze doszly nudnosci, ktorych o dziwo na poczatku ciazy nie bylo wcale

Gość cerrutin
27????? łeeeeeeee zobaczysz potem:P

Gość zmęczona mumuna
no to mnie pocieszylas;)

Postaraj się robić to wszystko powoli, rozłóż sobie obowiązki na cały dzień i po każdym większym wysiłku odpoczywaj, połóż się i leż aż wypoczniesz. Wiem że w domu zawsze jest dużo rzeczy do zrobienia, ale czasem możesz sobie coś odpuścić. Sama jestem już przed końcem - 36 tc. i jak nie mam siły to puszczam mopa i idę coś poczytać. W brzuchu coraz ciaśniej sie robi. Powodzenia.

Współczuję. Ja jestem w 35 tygodniu, robie w domu wszystko... sprzatam, zmywam podłogi, robie zakupy, kilka tygodni temu myłam okna i wieszałam firany. Ale jest juz coraz ciężej, szczególnie, że mieszkam na pietrze.

Gość Panikara jakich mało
Przeciez jak nie zmyjesz podłogi to nic sie nie stanie Ja sprzątam wszystko właśnie na raty, nikt mnie nie goni, tylko by spróbował, od nieodkurzonego dywanu nic się nie stanie, a chociaż jestem dopiero w 25 tygodniu to brzuch już spory a poza tym co gorsze robi mi się często słabo... Też się boję pomyśleć co będzie później, ale byle do lata :)

Gość zmęczona mamuna
Najgorsze jest to ,ze lubie miec czysto w domu, ale tak jak piszecie czesto sobie teraz odpuszczam ,bo poprostu niemam sily.... wspolczuje ci, ze mieszkasz na 4 pietrze, ja na cale szczescie mieszkam na parterze podczas gotowania obiadu jednak sie stoi 1-2 godziny przy piecu, to pozniej jestem taka wykonczona, ze musze sie polozyc ostatnio kupilam krzyzowki i w ramach relaksu rozwiazuje mam pytanie czy ktoras z was zainwestowala w tą poduszkę w kształcie litery c do spania?