Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **)

Widzieliście już nowy film śledczy pani Anity Gargas?

Polecane posty

Gość jkgjflfjklsjfkle
Obejrzałem i właśnie chciałbym znać twoje zdanie . Ja tu nic nie wklejam .

Gość **)
@ ja se...A czego dowodzi wg ciebie wiezienie przez ruskich trumien z ciałami Prezydenta Rzeczypospolitej i najwyższych urzędników państwowych, bez honorowej eskorty, na ciężarówce jak zwykły gruz czy śmieci(do czego jest przeznaczona)?To wg ciebie "nowe trendy',czy Pisowska propaganda?

Gość za organizację wizyty
odpowiedzialna jest Kancelaria Prezydenta

Gość filmu nie
obejrzałam, bo szkoda mi czasu, ale mam pytanie - były tam pokazane zwłoki czy nie? Bo recenzent pisze, ze były, a wy mu zarzucacie kłamstwo. Ale taka rzecz jest chyba jednoznaczna i łatwo na nia odpowiedzieć.

Gość no w zasadzie były al
przecież to napisał redaktor z GW a więc na pewno kłamał.

Gość filmu nie
"W zasadzie" ? Czyli były czy nie?

nie obejrzałem i nie obejrzę, bo szkoda mi czasu na takie rewelacje. Możemy się z tych wszystkich śledczych filmów dowiedzieć, to o czym nawet Ruski nie wiedzieli, że jest tam jakieś lotnisko wojskowe Siewiernyj, gdzieś na zadupiu, zlikwidowane bo ruska armia, nie miała funduszy by utrzymywać czort wie po co obiekt do niczego nieprzydatny. Jak można winić , ruskich , o to, że polski prezydent miał kaprys lądować tam, gdzie chyba tylko kandydat na samobójcę by pojął próbę lądowania? Wielcy politycy pisowscy, co mają pretensję, że Polacy nie posłali tam od razu swoich komandosów, i prokuratorów by zajęli się na miejscu śledzctwem. Tylko kurva zapomieli o tym, że Rosja to obce mocartwo, i wtargnięcie na terytorium Rosji równało by się otwartej agresji, tym bardziej, że lot prezydenta polskiego, nie miał żadnego statusu dyplomatycznego.

Gość l,jknhuig
zal

Gość nejmanik
podbijam wątek, bo jeśl choć jeden kafeteriusz kupi dzięki temu gazetę polską z filmem, to będzie sukces marketingu szeptanego :)

Gość to nie jest żaden film
śledczy. to zwykła propagandówka wzorowana na propagandówkach masowo robionych w PRLu. to jeszcze jeden dowód na związku PiSu i okolic z komuną.

Gość l,jknhuig
kupia mohery a calkowit ksozt sprzedazy oczywiscie pojdzie dor odzin smolenskich

Gość nejmanik
cena wynosi 6,90 złotych polskich w środku wywiad z p. Jadwig Kaczyńską i wiele pięknych zdjęć :) tzw. wydanie pamiątkowe

Gość czy nie wstyd uzywać
starej matki do kampanii wyborczej panie Kaczyński?

Gość l,jknhuig
kampanie czas sie zaczal:) Kaczynski i jego smolensk . Ocz\ywiscie gdyby tfu zostal premierem to wiacomo by bylo czym by sie tylko zajmowal no i moglby tuszowac np to ze brat mogl kazac ladowac:)

Gość stara matka bardzo dobrze
się sprzedaje jako element kampanii wyborczej. J.Kaczyński

Gość teraz w ramach kampanii
wyborczej będziemy obwozili ją po tagach i pokazywali za pieniądze a ona będzie opowiadała o tym co czuła jak sie dowiedziała o smierci syna. ale będzie fajnie!!!!

Gość kumasz xxx
bmblondyn stary KOMUCHU jestes gluchy na argumenty tak jak twoj pies o ktorym niedawno wspominales!

Gość o jakich argumentach
mowa?

Gość bmblondyn dlaczego nie
udzielasz się na topiku Shatyna. macie podobne przemyslenia.

Gość nejmanik
pieski tuskowe, nabyliście już dzisiejszą Wybiórczą? :)

Gość póki co tylko
pieski piśdzielcowe nabyły Nasz Dziennik i inne szmatławce. Teraz słuchają Radia Maryja i czytają niezależną, czy jak się tam ta strona nazywała. W międzyczasie oczywiście produkują się na kafe :D

23:18 [zgłoś do usunięcia] inteligentny człowiek czyta wszystko. szkoda że o tym nie wiesz. } Inteligentny człowiek, przede wszystkim nie pisze takich bzdur. Choćby nie wiem ile miał czasu WSZYSTKIEGO się nie da przeczytać. :classic_cool: Filmu nie oglądałem i nie mam w planach tego oglądać. Szkoda mojego czasu.

Gość wszystko co może a nie wszyst
ko co jest myr. mysl czasami.

a co mnie obchodzi, jakie kto ma poglądy, ja wiem swoje i nie dam sobie robić wody z mózgu przez jakichś oszołomów, zwolenników Illuminatów Bawarskich i teorii spiskowych.

Gość czy zwolennicy pisu mogą
mi wytłumaczyc jedną rzecz - jak to jest że Jarosław zabraniał swoim posłom udzielac wywiadów dla tvn , gazety wyborczej teraz wprost , a tuż przed wyborami wywiady z Jarkiem są we wszystkich mozliwych tygodnikach i w co trudno uwierzyc nawet w gazecie wyborczej ? Wczoraj pan Jarosław razem ze swoją świtą dzielnie maszerował na wywiad do tvn-u ? Niezależnie od tego kto jaką opcję polityczną wyznaje - jeśli jest sprzedajną świnią która dla pozyskania kilku procent głosów więcej w wyborach sam depcze swoje przekonania to dla mnie taki polityk nie jest wart funta kłaków

Gość Bardzo dobry film
Film jest bardzo dobry i jest to rzetelny dokument.Uważam,że cenny jest też w nim udział pani Jadwigi Kaczyńskiej. Ciekawe są też zeznania świadków,wiele interesujących faktów. Ktoś tu napisał,że zainteresowanie znikome-NIEPRAWDA.Wiele osób wczoraj nie dostało już tego filmu,bo wszystkie egzemplarze wykupione.Poczytaj też inne fora.Dla spóźnionych pozostaje kiosk on-line lub youtube(coraz więcej osób wrzuca tam ten film). Śmieszy mnie to,że niektórzy komentatorzy(lub jeden komentator pod wieloma nickami)wyśmiewają się z filmu,którego nawet nie oglądali lub cytują teksty z gadzinówki.O czym to świadczy?No comment.

Gość upupup777
up