Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podravkaaaaaaa

czy potzrebnie się wkręcam?

Polecane posty

Gość podravkaaaaaaa

jestem 10 dni po okresie, w poprzednim cyklu współżyłam w dni płodne. Od 3 dni czuję kłucie w okolicy pępka, 2-3 cm pod nim i teraz schodzi juz niżej .jednak to chyba nie pęcherz, bo nie ganiam sikać. Trochę boli, choć nie zawsze przy ucisku palcami, troche z prawej strony też, jakby okolice jajnika. Boje się tezczy to nie wyrostek, ale juz chyba by się to nasiliło ostrzej do tej por y. Czy wczesna ciąża mogłaby dawac objawy takie? wiem, że miała okres ale czasem tak się zdarza przecież.

Gość od wczoraj mam ten sam problem
szukalam dzisiaj w necie ale nic nie znalazlam.tez mnie boli w okolicach pepka.takie mocne klócie.tez sie zastanawiam co to moze byc. skad ci przyszlo na mysl ze to moze byc wczesna ciaza???tez sie staram ale o tym nie pomyslalam .obys miala racje. a wyrostek to raczej nie jest.tak mi sie wydaje

Gość Panikara jakich mało
U mnie kłucie w okolicy pępka pojawiło sie koło 7 tygodnia ciąży, każdy się śmiał, że jak to - pępek mnie kłuje :D przeszło samo Tyle że Wy się póki co chyba jednak nakręcacie...poczekajcie spokojnie do daty kolejnej miesiaczki

Gość podravkaaaaaaa
Ja się nakręcam bardziej na wyrostek, i modle sie by to było cos przyjekmniejszego. Kurcze, kłuje mnie w oklicach szyjki macicy teraz.

Gość od wczoraj mam ten sam problem
ale ja sie wlasnie nie nakrecam:) dopiero teraz o tym pomyslalam po wpisie autorki:) ale nie ukrywam ze bylabym happy :):):)

Gość podravkaaaaaaa
i od 3 dni mam wzdęte podbrzusze.

Gość a nie pomyślałaś
że może coś z jelitami??