Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papucynkaa

CZY SEKS MOŻE BYĆ POWODEM ROZSTANIA??

Polecane posty

Gość Papucynkaa

Witam. Jestem z narzeczonym od 3 lat. Dobrze się dogadujemy, gdyby nie... seks. Sama nie wiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z nim, czy może wszystko jest ok. Jak dla mnie, seks może być raz w tygodniu. natomiast mój facet, chce kochać się nawet po kilka razy dziennie. Męczy mnie codziennie, a ja już mam dosyć. Przez to tracę kompletnie ochotę na seks. A on, kiedy tylko mu odmówie, idzie na komputer, i załatwia sprawę włąsnoręcznie przy filmikach :( Nie wiem, czy może toi ja popadam w paranoje, czy rzeczywiście jest w tym jakiś problem. Nie chcę, aby przez seks nasz związek się rozpadł :(

Sex jest bardzo częstym powodem rozstania. Twój facet zabawia się przy kompie a Ty na to spokojnie patrzysz?

Gość czytonormalneze
przyjdzie czas i pojdzie do innej

Gość tommy vercetti
marika debilko- a co ma robić?

Gość tommy vercetti
oczywiście facet, kobieta nie daje to co ma wytrzymać?

To może być powodem rozstania... jakby mąż dawał mi raz na tydzień to chyba bym zwariowała :/

Gość ZgrabniutkaKicia
może być dla faceta sex jest ważniejszy niż dla kobiety ... a jak ma duże potrzeby to powinnaś go umieć też zrozumieć ... bo inaczej będzie siadał na kompa i szukał innej studni do zamoczenia ... niestety taka jest prawda !!