Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karen McClauskey l. 65

No niesamowita historia !!!

Polecane posty

Gość Karen McClauskey l. 65

To bylo w sobote, w takiej wsi polaczonej z moim miastem, jakas kobieta, nie pamietam nazwiska sie wnuka zapytala co to jest ten seks? bo ostatnio to wszedzie w telewizji, w radiu itp. gadaja o tym seksie no to on sie tak zastanowil i mowi ze to tak jak by zjadla kaszanke i popila maslanką no to wieczorem ona poszla po tą maślanke i zjadła kaszanke i popiła no nic sie nie stało, poszła spać a drugiego dnia w niedziele poszla do kosciola, a najblizszy to jest w miescie no to sie ubrala, i idzie do miasta no jak ja nie wzielo na srane przy drodze! no patrzy nie ma gdzie to sru do rowa! no idzie dalej i znowu za chwile sru do rowa! no wstala, juz dobrze bylo dochdozi do miasta, tam biedronke wtedy budowali znowu jej sie zachcialo no to poszla na tą budowe do toi-toi'a weszła i idzie dalej, dochodzi do kosciola a tu juz po mszy! ksiadz ja widzi, podchodzi sie pyta, a dlaczego pani dzis nie bylo? pani zawsze w pierwszej lawce tak ladnie sie modlila -NO prosze ksiedza! to przez ten seks! -Przez seks?! -No tak! Dwa razy w rowie, raz na budowie i jeszcze mi sie chce! Do teraz nie moge uwierzyc !!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować