Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabitawbutelke77

doł na maxa...

Polecane posty

Gość nabitawbutelke77

jak tu nie dostac depresji... mam juz pewnie,depresje,nerwice i czekam juz chyba na mysli samobojcze... jestem w nieformalnym zwiazku.wszystko sie popsulo.klotnie,wyzwiska,ponizanie.pracuje u niego. matka uwaza ze skoro nie brakuje mi pieniedzy to powinnam to przelknac.nie mam dokac pojsc,nie mam pracy, za to mam coraz wieksza schize...bez tabletek nie spie.nie wiem po co to pisze.nikt nie rozwiaze mi moich problemow. ale jakos musze sie wygadac. najgprsze jest to ze ja nadal mam jakies uczucia do niego.a moze boje sie zyc sama.niepewnosc finansowa mnie paralizuje.bezrobocie w naszym miescie jest dosc duze....czasem mysle ze lepiej bylo by nie zyc....on mnie poniza,nie szuka rozwiozan... do tego jestem calkowicie inwigilowana. samochod na firme,telefon tez. kontroluje gdzie jade bo mi zamontowal gps, sprawdza bilingi...wie ze cokolwiek zrobi ja i tak tu bede bo nie mam dokad pojsc... rzygac mi sie chce

Gość nabitawbutelke77
a on jest jak typowy pies ogrodnika... chcialabym wkoncu byc szczesliwa. znalezc prace(nie jestem leniem ani typem osoby ktora lubi lezec i pachniec) i kogos kto wkoncu mnie pokocha.to jest jakis koszmar.wiem ze musze isc po jakies wspomagacze.szukam pracy ale jest ciezko.czuje sie jakbym mial zwiazane rece a on zneca sie nade mna psychicznie.wszelkie proby rozmowy spelzaja na niczym.to ja jestem glupia i albo sie dostosuje albo mam isc pod most.

Gość sshkjhhkjhkjhjk
to wracaj do rodziców i nie jęcz że nie możesz. sama się skazałaś na takie coś to teraz masz. po to mamy mózgi by z nich korzystać.

Gość nabitawbutelke77
dziekuje za slowa otuchy.tego bylo mi trzeba

Gość hmhmhmhmh999
to ze pewnie tu napisałas posta to tez pewnie kontroluje i o tym wie :/

Gość sshkjhhkjhkjhjk
znajdziesz pracę, to się wyprowadż i tyle. proste jak konstrukcja cepa.

Gość nabitawbutelke77
tylko cos poki co propozycji nie ma...a zeszlam juz z wymagan na stanowisko menagerskie

Gość sshkjhhkjhkjhjk
nie masz pracy a masz wymagania, dobre hehehe