Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etanol

wiecie jaka jest prawda o Smoleńsku?

Polecane posty

1. w organizacji lotu był burdel większy niż w moim pokoju :D 2. pogoda była choojowa 3. wszystko było przygotowywane w pośpiechu... 4. ...przez co nie było opcji lądowania w Witebsku ani Moskwie ze względu na to, że wszyscy lecący tupolewem byli już prawie spóźnieni na obchody smoleńskie 5. a ponieważ panował ogólny pośpiech, można przypuszczać, że pojawiały się naciski na załogę, żeby utwierdzić pilotów w tym, że dla pana Bardzo Ważnego 1 (prezydenta) i pana Bardzo Ważnego 2 (gen. Błasik) naprawdę nie ma opcji lądowania w Witebsku 6. pogoda była fatalna 7. lotnisko było słabo wyposażone i nieprzygotowane na przyjmowanie tak dużych maszyn (wylądowanie jakiem-40 na kartoflisku to nie wyczyn, ale tupolewem...) 8. samolot był stary Nałożenie aż 8 okoliczności = katastrofa 🖐️ Oto cała prawda o Smoleńsku, którą spiskowcy tak wytrwale "poszukują".

Gość internationalxxxx
biorę z dupy do ust :classic_cool:

Gość chyba sobie
A gowno mnie to obchodzi, bylo minelo

Gość Pi....erdolisz
na pewno byly zaniedbania i z polskiej strony i z rosyjskiej,ale co do 'naciskow' - pilot nie idiota, nie zabije siebie i 100 pasazerow tylko dlatego ze ktos mu kaze ladowac. Piloci przed zderzeniem mysleli,ze sa duzo wyzej i wzdluz osi pasa.

w sumie mnie to też chooy obchodzi, było-minęło, ludzi po ludzku szkoda, ale od rozpatrzenia okoliczności są upoważnieni do tego ludzie, ale przecież wszystko w tej sprawie jest jasne, a to o czym napisałem jest mówione od początku śledztwa, a i są na to wszystko dowody, lub przynajmniej poszlaki. Więc jakiej "prawdy" szukają spiskojebcy? Może takiej, którą chcą usłyszeć?

Gość ależ już od kilku miesięcy
o tym wiemy, ale co z tego wynika???

no napisałem o co chodzi - że dlaczego, kiedy wszystko jest jasne to niektórzy poszukują jakiejś swojej "prawdy"?

jest tylko jedna prawda! Totalny burdel w 38 SP. I to od co najmniej 10 lat...

Ty to wiesz, ja - chociaż nie znam dobrze sprawy - też to wiem (wierzę, bo dlaczego miałbym nie wierzyć, że tak jest?), ale spiskowcy nie wiedzą i zamiast zająć się czymś pożytecznym szukają durnych spisków.

Co jest wyjasnione konkretnie? Opierasz sie na medialnej papce ! Czlowieku ty tylko masz wiedze medialna na prawde jeszcze dlugo poczekamy! Zobaczymy co przedstawi raport Polski nie spodziewam sie cudow bo nie maja wszyskich dokumentow od Ruskich nie mamy wraku nie mamy orginalnych czarnych skrzynek! Ale mysle ze juz raport Millera pokaze nam troche inna prawde niz jest nam przedstawiania przez media! Ja nie twierdze ze byl zamach ale jest bardzo duzo rzeczy ktore sie nie zgadza! Wina jest po obu stronach Polskiej i Ruskiej tylko co konkretnie bylo przyczyna ze samolot nie wyladowal musimy troche poczekac!

Polecam szczególnie ten pierwszy temat, ponad 200 stron, wszelkie możliwe koncepcje zamachu są tam analizowane.Znawcy lotnictwa wypowiadają się w tym temacie - polecam, ino trzeba się tam zalogować.:D Drugi watek już bez logowania jest dostępny, ale moderatorzy czuwają, to jest oficjalny temat - tam konkrety tylko są brane pod uwagę, wszelkie teorie spiskowe są odrzucane, ale właśnie dlatego kupę informacji można tam uzyskać. Pytanie też nie boli - odpowiadają.

Co jest wyjasnione konkretnie? Opierasz sie na medialnej papce ! Wyjaśnione jest już na pewno, że piloci ani metra nie powinni byli przekroczyć wysokości 120 m!!! Zobaczymy co przedstawi raport Polski nie spodziewam sie cudow bo nie maja wszyskich dokumentow od Ruskich nie mamy wraku nie mamy orginalnych czarnych skrzynek! Polski raport będzie jeszcze gorszy! Cała wina leży po naszej, polskiej stronie! Akurat Rosjanie nie mają wiele w tej sprawie sobie do zarzucenia.

Gość musze zaprotestować. mamy
nasza polską skrzynkę. dużo nowoczesniejsza niz rosyjskie

tak tylko się zastanawiam... o incydencie gruzińskim wiecie, ale jeszcze były inne, z których Protasiuk musiał się tłumaczyć... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5808769,Rzadowy_pilot_potwierdza__Bylem_powaznie_chory.html o niektórych wiem tylko ze słyszenia, światła dziennego nie ujrzały

Gość obejrzałam
wniosek - nasi piloci... nie chcę ich obrażać, ale epitety same w ich stronę lecą. Co za mongoły!!!