Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrektore girl

dyrektore czekam na ciebie

Polecane posty

dyrektore Wyśmienicie... wczoraj TO dzisiaj dorobiłam się podszywa... ahhh jak wspaniale być na kafe ;) Tydzień mija opowiedzieć Ci coś nowego? :D :classic_cool:

A te cytaty to nie powinny być w sumie "pieczarki" wyszukane przez Ciebie? Tak na talerzu mam Ci podać i polać sosikiem? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4788768&start=330 Tu możesz pokopać, dziewczyny się uśmiały to może i Ty coś sobie wybierzesz ;) Polecam opowieść o "zakochanym", po lekkim skróceniu ( pozwalam bo miło się czyta Twoją stopkę :D ) jak znalazł na cytacik tygodnia :D

To były dziecięce zabawy... dziewczyny były z blokowisk i opowiadały że szukały skarbów w kontenerach :) Ja jestem z osiedla pod miastem.. wiesz domki rodzinne i te sprawy... nie było u mnie kontenerów do grzebania, szukać "skarbów" mogłam jak już w takich małych śmietnikach sąsiadów ale nie bardzo mi się to widziało :D Hahhahahaha leje jak opisuje takie rzeczy :D Co to kafe robi z ludźmi :D

Gość NIE PITOL KUFA
dyrektore ciesz się z podszywów....ja też tu mam jeden czy dwa ale ostatnio coś ucichły - to trochę dlatego, że nie mam czau tyle na kafe co wcześniej HAHAHA TY NIE MASZ CZASU TYLE NA KAFE SIEDZIEC? JAK NA KAZDE ZAWOLANIE JESTES JAK PIES A RACZEJ JAK SUCZKA :P:D 🖐️