Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dingdong

clip in na codzień

Polecane posty

Witam.Jakiś czas temu ścięłam włosy na krótko i niekomfortowo się z tym czuję. Chciałabym kupić sobie włosy clip in ponieważ słyszałam ze to bezpieczna, wygodna i bezinwazyjna metoda. Nie chcę długich włosów, wystarczą mi 20-30 cm. Jednak chciałabym je nosić na co dzień , nie tylko od święta. Czy macie jakieś doświadczenie z tymi włosami? Czy trzeba je ściągać na noc? Można je myć razem ze swoimi włosami? Czytałam różne zdania na ten temat i nie wiem teraz czy się decydować.

na noc wypada sciagnac chyba ze chcesz kupowac nowe co chwile poza tym metoda bezkonkurencyjna jesli myslisz o przedluzaniu to tylko clip in, zreszta poczytaj o tym chocby na www.doczepiane-wlosy-clip-in.pl nie ma nawet co porownywac do innych metod koszt juz od 99 zl u najtanszych sprzedawcow w allegro np http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=454626 wiec to sa grosze

Gość khbjhbjkm
Ja przedłużam codziennie od 3 lat. Kupuję włosy europejskie selekcjonowane u betahair, każde noszę około roku. Ściągam je na noc i do kąpieli. Miałam kiedyś przedłużone na stałe i nigdy w życiu już tego nie zrobię. Zniszczyłam sobie włosy, wiele wypadło. Po clip in włosy tylko rosną i rosną i nic się z nimi nie dzieje:) Myje je różnie. Staram się jednak nieczęsto.

Gość INNA @25
Jaka jest nam potrzebna gramatura włsów? CZy wystarczy jeden komplet skladajacy sie z 7 tasm o gramaturze 75g? Zeby w miare ok wygladac? Tzn zeby nie bylo ich na malo??

Gość INNA @25
Jaka jest nam potrzebna gramatura włsów? CZy wystarczy jeden komplet skladajacy sie z 7 tasm o gramaturze 75g? Zeby w miare ok wygladac? Tzn zeby nie bylo ich na malo??