Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradna

Faceci informatycy pomóżcie

Polecane posty

Mam taki problem.. Otóż jakiś czas temu zaintsalowałam aktualizacje do napędu cd/dvd w laptopie. I po tej instalacji napęd przestał dzialać. Wogule się nie wysuwa i nie świeci się naet lampka. Otwiera się go jedynie przez wsadzenie spinacza w tą mała dziure. Ale nawet jak tak zrobie i wsadze płytę to nic się nie dzieje, napęd jej nie widzi. Co się stało i jak to naprawić?? pomożcie!!

Aktualizowałaś firmware? Po co to żeś ruszała? :O Dowartościować się chciałaś że potrafisz? No to teraz masz. :O Może pomoże ściągnięcie starej wersji firmware i wgranie jej? Możesz spróbować odłączyć napęd i podpiąć go ponownie, może coś pomoże ale wątpię. Nikt ci tak nie pomoże, trzeba by pokombinować. Do serwisu z tym idź bo popsujesz jeszcze bardziej jak będziesz kombinować.

żebym ja też wiedziała jaka była stara wersja firmware... obawiam się że coś się popsuło w sterownikach napędu

Gość me parece bien
Jestem kobietą informatykiem, ale przecież ode mnie pomocy nie chcesz :D

chce!!! jasne że tak ;) napisalam stereotypowo bo mało jaka kobieta się zna na komputerach ;) podziwiam i jeśli umiesz pomóc to prosze pomoz