Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zmywarki w domu

Chłopak młodszy o 2 lata- HELP :(

Polecane posty

Gość nie mam zmywarki w domu

On mi się tak podoba, wygląda młodo ale to świetny gość. Ja mam 20 a on 18. Nie wiem co robić, on się we mnie zakochał, ja też czuję do niego coś więcej ale nie wiem czy się w to pakować :O

Gość jasne że tak..
jasne że się pakować Nie pozwól aby różnica wieku przeszkodziła waszemu szczęściu.

Gość cocos nucifera
2 lata roznicy w waszym wieku to calkiem "sporo"... jak dla mnie to nie czas na powazne zwiazki i raczej to nie przetrwa, najwyzej pare lat a potem on/kazde z was moze chciec sprobowac z kims innym. u nas tez jest dwa lata roznicy z moim chlopakiem, ale my mamy 5 lat wiecej niz wy, no i jestesmy dosc poukladani i myslimy o sobie powaznie. niemniej nie chce zniechecac, probojcie, moze sie uda, a jesli nawet nie to bedzie dobre doswiadczenie :)

Gość BeyonceKnowlesssssssssssss
2 lata to nic, próbuj nie masz nic do stracenia ;)

ja wyznaje zasade.. koles powinien byc starszy przynajmniej o 4 lata... pozniej dorastaja i musi sie to jakos zrownowazyc... "cocos nucifera... jak dla mnie to nie czas na powazne zwiazki i raczej to nie przetrwa, najwyzej pare lat a potem on/kazde z was moze chciec sprobowac z kims innym" dlaczego ludzie zakladaja ze jak sie jest mlodym to nie jest sie w stanie tworzyc stalych zwiazkow???

Gość Żelatyna4
Co ci szkodzi spróbować, 2 lata to niedużo.