Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzizizi

Moja siostra napisala do mojego chlopaka smsa zeby

Polecane posty

Gość luzizizi

ze mna porozmawial bo strasznie przytylam i sie o mnie martwi. Rozumiecie to? Do mojego chlopaka takie cos napisac? Czy ona nie wie co to rozmowa w cztery oczy? Niezle mnie skompromitowala :/

Gość ngnghn
to wspolczuje.. Ja bym zrobila siostrze awanture

Gość chyba sobie
Pewnie nie sluchalas jak Ci to sugerowala. A chlopak myslisz, ze slepy tez pewnie widzi, ze sie spaslas jak swinia.

Gość luzizizi
Masz racje, sugerowala, moglam posluchac, to by mnie tak nie skompromitowala, ale z drugiej strony co jej do tego., to moja sprawa

Gość a duzo przytylas?
moze chora jestes.

Gość karafka wina
ona napewno chciała dobrze, ale niestety wyszło jak wyszło tylko nierozumiem, co waga ma do tego? jak się kogoś kocha, to waga nie ma znaczenia ale troszkę zadbać o siebie , nie jest złe

Gość luzizizi
Dziewczyny przytylkam 10kilogramow, to dosc sporo, ale wystarczylo,zeby z emna SAMA porozmawial na spokojnie i wsyztsko by sie zmienilo. Niezapominajko, Moj chlopak powiedzial,ze faktycznie moja siostra ma troche racji, ale przyznal,ze powinna zrobic to inaczej,ze powinna ze mna o tym pogadac. Ja sie rozplakalam z zazenowania a on mnie przytulil. Niby juz jest ok, nie daje mu nic po sobie poznac ale to zdarzenie tak siedzi we mnie ,ze teraz mam lekki dystans do siostry,ze mnie tak ponizyla. Ona jets dziwna codizennie pyta mnie na gg (bo mieszka na drugim koncu miasta) jak moja dieta, jest idealistka, chce idealna siostry, co jej do tego, czuje sie zle

Gość do drogiej autorki
kochana siostra się martwi, bo pewnie chce zebys wygladała najlepiej. A ty sie pewnie spasłas jak swinia i nie chce zeby chlopak cie pozniej zostawil dlatego, ze przestalas dbac o siebie. Naprawde chcesz byc grubasem/

Gość luzizizi
do drogiej autorki Dzieki, widocznie o to jej chodzilo. Ale wiesz, mogla ze mna porozmawiac o tym i mi wyjasnic jakie moga byc skutki. Takto sprawila,ze chlopak jeszcze bardziej zaczal zwracac uwage na moja figure

Gość aj tam aj tam olaboga
no i moze czas sie zabrac za siebie i zrzucic te dodatkowe kg!!

Gość luzizizi
aj tam aj tam olaboga Dokladnie, dlatego ide dzisiaj wykupic karnet na fitness i bede chodzic. Zobacze co z tego bedzie, moze w koncu siostra da mi spokoj. Za kazdym razem jak do ans przyjezdza mierzy mnie od stop do glow

Gość aj tam aj tam olaboga
troche nieladnie z jej strony, ale moze idze za opcja, ze terapia szokowa jest najlepsza :) zycze powodzenia!!

Gość luzizizi
aj tam aj tam olaboga Mozliwe, ale zmaiast wlasnie mi pomoc, to ona prawila,ze nie dosc ze chlopak bardziej bedzie zwracal uwage na moje mankamenty to na dodatek biedny czuje sie zle, bo mysli,ze to przez niego (tak mi powiedzial) Heh dziekuje :) No coz.. pozostaje mi sie postarac

Gość sisisia
Autorko jak schudniesz te 10 kg, to podziękujesz siostrze za jej metodę wpłyniecia na Ciebie. Wiem z własnego doświadczenia, jak mi sie przytyło, to dużo bliskich mi osób mi to sugerowało, ale ja byłam na nich zła, czułam się upokorzona. Teraz, gdy już schudłam i wygladam normalnie, dziękuję tym którzy mówili mi prawdę w oczy, mimo tego, że wtedy czułam się z tym strasznie!

Gość ngnghn
sisisia Masz calkowita racje, jeszcze jej podziekuje kiedy zmieszcze sie w moje spodnie :) Lepiej mowic prawde w oczy ale delikatnie, porozmawiac, niz ukrywac,ze wszystko jest o wtedy gdy tak nie jest. :)

Gość luzizizi
*to moj drugi nick :)

Gość luzizizi
I jeszcze moja siostra napisala mi wiadomosc na gg bardzo dluga na ten temat, na temat mojej wagi