Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a może by tak..

kim jest jennifer87

Polecane posty

Gość 435435heasdasd
wróci aby sie domem pochwalić :D ptasiek słuchaj, mozliwe że może płakać przez rozne wypowiedzi na jej temat ale przeciez sama sobie to zgotowała, mozna napisac raz o kurcze wiecie jestem bogaty/a ale bez przesady są pewne granice

Gość mozecie zwalić
ptasiek nastroszony za bardzo się przejmujesz tą szmatą sama sobie zasłużyła...mogła nam nie ubliżać.

A to ciekawe... sama pamiętam jak wyzywała innych od idiotów, szmaciarzy... wyzywała różnych autorów topików którzy jej nic nie zrobili. Płakać to ona może ale nad własna głupotą teraz...

Gość gsfssggsgsdgsd
ptasiek nastroszony Należy jej się bo to głupia dupa!!! I kto jak kto,ale ona zasługuje na to.

Gość oliwa sprawiedliwa
jeszcze wiekssym pustakiem jest nellii___$ masakra

Gość to ja jennifer
ptasiek załozyłam dla ciebie topik ...nie odrzucaj mojej milosci...pragniesz mnie?tak jak ja pragnę ciebie?

Gość gsfssggsgsdgsd
ptasiek nastroszony Weź Ty jej tutaj nie broń i nie lituj się dla niej,bo ona jest jebnięta.I to tylko nie tutaj,ale na wszystkich forach jakich się wypowiadała.A było tutaj dużo linków do jej profilów na innych forach.I zawsze można było stwierdzić że to jebnięta idiotka.

Gość to ja jennifer
ptasiek nastroszony w jakim sensie masz małego czy mnie nie chcesz?:(

Gość to ja jennifer
hehehe brzmi intrygująco ale nie powiem kręcisz mnie jak mnie bronisz:P

Gość gsfssggsgsdgsd
Revlon(ek) A nie masz linka do tego jak się żali na jakimś forum że z mężem im się nie układa i że gdyby nie dziecko to by odeszła od niego??Tam też było można się pośmiać z idiotki,patrząc to co tutaj pisała a to co tam :P

a wiesz ze cos znalazlam, ale strona jest juz usunieta mam tylko urywek z Google Zobacz temat - nie wiem co zrobic? Liczba postów: 8 - Liczba autorów: 6 - Ostatni post: 23 Mar 2009 jennifer87 napisał/a: nie moge pogodzic sie z mysla ze ona znia byl tez ... jennifer87 napisał/a: jego wymowka:nie doroslem jeszcze do slubu ... fp.zappytown.com/printview.php?t=1680&start=0&sid... - Kopia

Gość gsfssggsgsdgsd
Revlon(ek) Bo jak się zrobiła na nią taka nagonka i jak się zorientowała że osoby które to robią ją znają w rzeczywistości też to zaczęła wszystko co mogła usuwać.Ale jak widać wszystkiego się nie udało hehe

Gość jej tu nie ma
więc gówno sobie robi z tego co tu piszemy niestety:(

Gość gsfssggsgsdgsd
jej tu nie ma Właśnie że jej tutaj nie ma świadczy o tym że się przejęła tym co o niej pisano. A może czyta,ale boi się wypowiadać :P

wiem, wiem, ale na tylu portalach ma swoje zdjecia ze nie zdołała pousuwć o wiekszosci pewnie nie pamieta :P a swoja droga nie pojmuje jak mozna wklejac swoje zdjecia gdzie sie tylko da...ja mam tylko na NK i to wystarcza, a ta glupia piczka.. heh

Gość jej tu nie ma
znając ją jak by tu była już by się broniła tępa strzała z niej heheh

Gość gsfssggsgsdgsd
jej tu nie ma Ona się broniła gdy wiedziała że nikt jej tutaj nie zna,chociażby z widzenia,ale że ją ktoś rozpoznał i poczytał jej debilizm to teraz się tutaj nie pokazuje,albo przynajmniej nie odzywa-a tak jest lepiej.W końcu nie ma tej tępej dzidy ;)

Gość strangers
Revlon(ek) mam nadzieję ,że to co robisz tej dziewczynie wróci do ciebie

Gość gsfssggsgsdgsd
Revlon(ek) To chyba to jak się żali,ale jeszcze na innym forum musiała coś takiego napisać bo było to bardziej rozbudowane,ale mnie więcej w takim stylu napisane.

Gość strangers
nie znam całego tematu tutaj z nią związanego ,ale tak się nie robi "wchodzi z buciorami do czyjegoś życia" co by było jakby laska przez was popełniła samobójstwo?chociaż kto wie może już nie żyje ...