Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nata_lie

Brązowe plamienia i krótka miesiączka..

Polecane posty

Witam, Szukam na internecie odpowiedzi, ale nie moge znaleźć, może Wy mi choć trochę pomożecie, choć wiem, że wizyta u prywatnego ginekologa na dnaich musi się odbyć. Od prawie roku nie biorę tabletek antykoncepcyjnych. I odkąd ich nie biorę, zaczęły się moje problemy z brązowymi plamieniami przed miesiączką. Na początku wyczytałam, że to normalne po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Ale mija już prawie rok.. Miesiączki mam regularne - co 32 dni miesiąc w miesiąc. Ale przed nimi mam około 7 dni, czasem mniej brązowe plamienia.. Poźniej dostaję okres, trwa on 2 góra 3 dni, jeden dzień znowu te same brązowe plamienia i koniec. i tak w kółko.. Byłam u ginekologa, zrobił mi cytologie - raz wyszedł rozmaz nie nadający się do oceny cytologicznej, zrobił drugi raz cytologie. I w między czasie przepisał mi PROVERĘ na 3 miesiące. Jestem po pierwszym blistrze i póki co efektów zero, ale mówił, że po 2 miesiącach dopiero będzie poprawa i moja miesiączka wróci do normy. W międzyczasie okazało się, że znowu mój rozmaz nie nadaje się, ze oceny cytologicznej.. wizyta zapalanowana na 16 maja. I jak to doktor stwierdził jak za 3 razem nie wyjdzie, to za 4 razem da do innego cytologa. Jakby nie mógł już teraz.. Ani USG mi nie zrobił, bo przecież cytologią się zajął. A ja się martwie, szczególnie, że w chcieliśmy na lato zacząć starać się o dzidziusia. Postanowiłam, że pójdę prywatnie. Ale chciałam się was zapytać o zdanie, może macie podobne problemy, jak to rozwiązać. Chcę swoją miesiączkę 5 dniową i już żadnych brązowych plamień dziewczyny a póki co dupa :((( Dodam do tego, że mam niedoczynność tarczycy, ale akurat wszystko jest pod kontrolą i z tej strony nie boję się o zajście w ciążę, bardziej martwią mnie plamienia :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować