Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChmuraRadioaktywna

Jestem wyrodną matką!

Polecane posty

Karafa, nadal nie wskazałas które z twoich rad były cenne i mądre? Bo ja widze tylko twoje krytykancki uwagi, moze cos przeoczyłam?

Gość karafka winaaaaaaaaaaaaaa
szkoda, że zabrał mi głupek nicka :P

jestescie załosne . zwłaszcza ty . czarna karafko . nie tak sie konczy konflikty ,'BO KTOS CI NADEPNAŁ NA STOPKE " posłuchaj lepiej sąsiadów . i tam działaj z opieka . jak jestes taka odwazna to zrób porzadek z własnym srodowiskiem .lub sasiadujacym . Nie twierdze ,że takie posiadasz ,zeby było jasne . ale nie bierz się za cudze problemy na odległośc , jesli na "bliskie " przymykasz oczy .

KOMPILACJA MĄDRYCH RAD KARAfKI: KU PAMIĘCI! (cytaty, str pierwsza!) "dobrze że masz wyrzuty sumienia" "nawet jeden klaps jest zły " "to jest karalne" "małe dziecko nie może się obronić nawet przed klapsem jakim prawem to zrobiłaś?" "tak sobie to tłumacz, że to ostatni raz już ci wierze" "sama stwierdziłaś, że jesteś ,,wyrodną matką,, " "dlaczego twoje nerwy wyładowujesz na dziecku, ja twgo nierozumiem "

karafka czarna ....> sorry .zgłup[iałam na chwilę z Nickami . - chodzi o podszywe .

Gość karafka winaaaaaaaaaaaaaa
Jankesa to tylko forum, a nie real :O spokojnie :D

chyba mamy troche inna definicje "dobrej rady" wg mnie "dobra rada" to "oparte na mądrości i doświadczeniu zalecenie dotyczace przyszłego postepowania" dla pomaranczowej to "puste frazesy, oskarzenia i okazywanie zniesmaczenia" o! DOBRANOC! ide spac do moich dzieci. wszyscy spimy w jednym łóżku i jest git ;)