Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanka.a

mam miec jutro rwanie ząbka

Polecane posty

Gość pytanka.a

ale dostalam okres wczoraj i teraz pytanie isc czy poczekac az skonczy mi sie okres?

Gość A czy po pokazie
A ząbka Ci z cipki będzie wyrywał ?

Gość ja piertole
ja wyrywałam dwa w trakcie okresu. i żyję do dzisiaj :P

Gość pytanka.a
ponoc krzepliwosc krwi jest wtedy mniejsza i latwiej o krwotok ? :(

Gość Navya
zapytaj dentysty przecież okres to nic wstydliwego

Gość Navya
ale myśle ,że nic Ci nie bedzie

Gość pytanka.a
no własnie wstydze sie troszke bo to facet... :) ale czytałam rozne opinie na necie i odradzają :(

Gość to jest bez sensu
najlepiej będzie jak zapytasz dentysty, niektórzy nie chcą rwać zębów kiedy babka ma okres. moja tam się nie pierdoliła tylko rwała :D

nie ma takich przeciwwskazań . Idź skoro jestes umówiona a nie marnujesz czas lakarza :P

Gość nie wolno rwać podczas
@! Zapisz się na wizytę w przyszłym tygodniu!

Gość vbhyhyh
nie daj sobie wmowic ze marnujesz czyjs czas kiedy twoje zdrowie jest najwazniejsze!! a ty wyzej zamknij morde!

Gość gabinet pana prezesa
Może wystąpić tzw "krwawienie zastępcze". Odradzam. Mogą być kłopoty z zatrzymaniem krwawienia. Owszem, może się udać i nic się nie stać, ale chcesz bawić się w loterię z własnym zdrowiem?

Gość nie wolno rwać podczas
vbhyhyh, wypierdalaj w półszpagatach łachu, jak się nie znasz:o Zamknij morde i do szorowania kibli! Juz, już!

Gość pytanka.a
kurcze tak chcialabym miec to juz za sobą, ale moze faktycznie lepiej nie ryzykowac wszak zdrowie najwazniejsze :) macie racje najlepiej zapytac , zadzwonie jeszcze dzis do tego dentysty... chciaz jest facetem to moze da mi konkretną odpowiedz :D kurcze tylko jak to powiedziec ...mam okres i prosze o przesuniecie terminu ?

ja tam pierwsze slysze ze niemozna wyrywac,sama mialam usuwana 8 chirurgicznie w czasie okresu i zyje.Nawet wyrywalam 2 zeby w 7 miesiacu ciazy,Wes sie nieosmieszaj i niedzwon z tym po lekarzach.

A mnie dentystka sama pytała czy aby nie mam miesiączki, tak się złożyło że miałam i przesunęłyśmy o chyba 3 dni... po 3 dniach miałam jeszcze lekkie krwawienie ale uznała że i tak wyrwie... 3-4 znieczulenia, później tydzień mocnego krwawienia i chodzenia na jakieś smarowanie... ja się nie znam, dentystka mnie przeprosiła stwierdzając że to może być przez to i mogłyśmy dzień poczekać jeszcze. A który ząb i jaki powód wyrywania? Mi wypadła plomba po leczeniu kanałowym w 6, okazało się że poprzednia dentystka zrobiła mi tam masakrę, źle zaleczyła a zaplombowała... Ogólnie to zawsze mam kłopoty z krzepliwością i dentystka już tym wcześniej wiedziała

Gość taka prawda ONA
wykrwawisz się na fotelu dentystycznym :classic_cool:

Gość pytanka.a
mam 6 do wyrwania praktycznie tylko korzenie, w zeszlym tygodniu wyrwałam jeden,wszsytko ladnie sie goi a teraz trafilo na okres :(

Ja bym zapytała dentystkę tak na wszelki wypadek. W niczym to nie zaszkodzi i nie rozumiem komentarzy że wyśmieje Cię po takim pytaniu... a jakby coś było to później dentystka powie "czy Pani normalna jest że Pani nie powiedziała?" A Ty że "no bo na kafe mi powiedzieli..." :D Kto pyta nie błądzi, nawet jakby pytanie miało być najgłupsze ;)

Gość Marta35,.,.,
Nie powinno sie wyrywac zęba podczas miesiączki,krew jest wowczas bardziej rozrzedzona i moze dojsc do krwotoku. Uwazam ze powinnas zadzwonic do stomatologa i poinformowac go ze masz miesiaczke i on zadecyduje.

Gość pytanka.a
a w sumie to mam do usunięcia całą górę prócz jedynek i dwójek i boję sie tego z okresem czy bez