Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona6678

mam prośbe o obiektywne spojrzenie na sprawe

Polecane posty

Gość zielona6678

A więc tak: rozstałam się z chłopakiem tydzień temu, on już randkuje na nk z inną (jakiś pasztet), czułe komentarze, buziaczki sraczki i pinezki do zdjęć. Jednym słowem żal. Ale przyznam się, że to mnie zabolało i chciałabym mu wysłać wiadomość, że zachowuje się jak gówniarz. Myślicie, że to jest dobry pomysł czy raczej wyjdę na zdesperowaną idiotkę, która szuka z nim kontaktu?

Gość magdalenka.....////
wyjdziesz na idiotkę

Gość już teraz
wychodzisz na idiotkę. Żal na nk z jakimś pasztetm...

jak wyslesz to TY sie zachowasz jak zazdrosna gowniara. pokarzesz, ze Ci na nim dalej zalezy, ze go sledzisz (wirtualnie). to jest jego zycie i niech sobie robi, co chce

Gość zielona6678
ale chodzi mi o spokojna wiadomość, że życzę mu szczęścia z tą betoniarą tralalala a nie taką pełną wyrzutów. Naprawdę to będzie takie głupie?

Gość magdalenka.....////
jesteś żałosna.. idź się kurwa powieś.. nie dziwie się, że on Cie zostawił.. jesteś tępa.. tamta z naszej klasy na pewno jest mądrzejsza niż Ty.

Gość zielona6678
gdyby to była chociaż jakaś normalna, ładna dziewczyna to dałabym mu spokój. Ok zakochał się dosyć szybko, ale zdarza się. Ale ona jest straszna naprawdę, waży ok 100kg plus 3kg tapety na twarzy. Wcześniej się śmiał z takich lasek a teraz się z nią zadaje? Dopiero po rozstaniu poznajemy tego drugiego człowieka...

Gość zielona6678
haha magdalenka już się wypowiedziałaś dziękuje nie obrażaj mnie

Gość zastanów się.
Obrażasz inne dziewczyny... Może właśnie twój były chłopak poznał ciebie, zobaczył jaka naprawdę jesteś i dlatego teraz jest jak jest?

Gość magdalenka.....////
będę Cie obrażać, bo Ty obrażasz inną dziewczynę.. tylko dlatego, że nie możesz się pogodzić tym faktem iż nie jesteś już z nim i on wybrał inną !!!!! wstaw swoje zdjęcie to ocenimy czyś taka pinkno jak piszesz :D sesesesesese :D głupia gówniara :D

Gość zielona6678
nigdy w jego towarzystwie nie obraziłam żadnej dziewczyny, możecie mi wierzyć albo nie, to jest pierwszy raz. Bo po prostu szlak mnie trafia, tak ostentacyjnie afiszuje się swoją wolnością a moi znajomi współczują, że teraz tak mnie traktuje jakby ten rok nic dla niego nie znaczył

Gość zielona6678
magdalenka nie napisałam, że jestem piękna więc nie muszę ci tego udowadniać

Gość magdalenka.....////
boli CIĘ TO?? przecież to twój BYŁY :D co Ci do jego życia?? i tego co robi i z kim??

Gość magdalenka.....////
"JAKIŚ PASZTET" pisząc to chciałaś podkreślić, że Ty nią nie jesteś.. a może Twój facet ma taki zryty gust?? że wybiera tylko same pasztety hmm?? dlatego był z Tobą?? :)

Gość zielona6678
no były, ale minął dopiero tydzień a on już się zdążył pocieszyć, to mnie boli, bo jak szybko nie potrafię zapomnieć. A ona jest pasztetem obleśnym, może twarz ujdzie ale reszta okropna. Wstawiłabym jej zdjęcie, ale nie będę sobie robić problemów.

Gość zielona6678
powie jeszcze ktoś coś?

Autorko a wyobraź sobie gdyby sytuacja była odwrotna. Tzn gdybyś ty kogoś poznała a on napisałby ci to co ty chcesz napisać jemu? Jakbyś to odebrała? Na pewno byś pomyślała co go to obchodzi niech pilnuje swojego nosa i tak dalej prawda? Więc po co masz pisać olej go i tyle

Gość fdsef4egfs4eg
Wyjdziesz na idiotkę. Skoro się rozzstałaś, to się odczep od jego życia.

Gość fdsef4egfs4eg
zielona6678 ale chodzi mi o spokojna wiadomość, że życzę mu szczęścia z tą betoniarą tralalala a nie taką pełną wyrzutów. Naprawdę to będzie takie głupie? A życzysz mu z nią szczęścia? Nie pierdol.

Gość katarinka sposka
oj matko kochana, wy naprawde takie tepe jestescie. zaraz filozofie beda dopisywac o wielkiej milosci. koles to robi specjalnie, zeby Cie zabolalo, zeby Ci zalezc za skore. dobrze wie, jakie to tandetne jesli wczesniej tak nie robil. Dlatego wiadomosc jaka chcesz mu napisac jest zupelnie bez sensu - tylko sie ucieszy, ze Mu sie plan powodl. Masz dwa wyjscia - albo przestan go sledzic, zapomnij, udwaj ze nie masz pojecia i zyj swoim zyciem. nie ma czym sobie glowy zawracac. albo - jesli Ci na nim bardzo zalezy, uwazasz, ze to milosc, ze macie jeszcze duze szanse - to zagadaj do niego ale na jakis zupelnie neutralny temat, moze sie spotkajcie i bez poruszania drazliwych tematow moze sie jakos dogadacie i tyle. ale absolutnie nie komentuj tego co on w tej chwili robi, bo moze robic co tylke zechce.

Gość zielona6678
Chyba macie racje, że to będzie bez sensu. Nie liczę na żadne powroty, bo ja już tego nie chce. To nie było to co miało być. I robić z siebie idiotkę też nie ma sensu. Właśnie taka obiektywna opinia był mi potrzebna. Tylko najbardziej wkurza mnie to, że zrobił to tydzień po naszym rozstaniu. rana jeszcze świeża. też mi się wydaje, że zrobił to żeby mi dopiec. Gratuluje, udało mu się.