Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruina i tortura

Chce mi sie płakac! Nie potrafie rzucić, a zrujnowałam juz zdrowie

Polecane posty

Gość ruina i tortura
o kurza co za gówno cholerne ===> a czyms sie wspomagasz? ja moge rzucac jszcze 50 razy, byleby pomogło! u mnie jest tak ze po kazdym rzucaniu pale jeszcze wiecej, bo dostaje strachu ze mi zabraknie... rzucam sie na fajki łapczywie jakby od tego zalezało moje zycie. wieczorem jest "jeszcze jedna i ide spac... jeszcze jedna tylko..." i tak potrafie spali kilka na dobranoc. jak kłade sie i mam jedna czy dwie na rano, to nie moge zasnac bo rano nie bede mogła urzadzic rytuału z kawa i 5 papierosami. rano 3 fajki do kawy, ide umyc głowe, fajka, ide wziac prysznic, fajka, maluje sie, fajka, wsiadam do aut, fajka, wysiadam, fajka, załatwiam cos szybko, fajka....wróciłam do domu 3 fajki, potem juz nie licze...

Gość skarpeta*
A najlepsze jest to,ze dzieki tej ksiazce nie ma wlasnie zadnego "glodu" ani innych objawow odstawienie papierosow.Ja sama palilam 16 lat:)

Gość ruina i tortura
garbolog nieznany chetnie! tylko co mam sobie tak wejsc i powiedziec ze przyszłam pozwiedzac? ogladałam ostatnio nagrania na yt, filmik krecony przez rodzine goscia, który umierał na raka. na chwile przed smiercia sie zegnał i mowił różne mądre rzeczy... zrobiło wielkie wrazenie, bo pokazano tez jego zdjecie sprzed kilku miesiecy... nie ten sam człowiek. na zdjeciu facet kolo 40, zdrowy, postawny, z bujna czupryna, na filmie jakby staruszek, troche wygladał jak niemowle, ledwo mowił, twarz nie do poznania...ten widok jak do tej pory chyba najbardziej podziałał, mam go przed oczami przy kazdym papierosie. i to on spowodował ze znowu chce zawalczyc...

Gość była palaczka41
"co to za gówno jest cholerne" nie zgadzam się z tobą - to nie tabex jest winny powrotu do nałogu, tylko twoja słaba wola i tyle! Autorko topiku - Książkę Allana Cara znajdziesz w necie bez problemu.

Gość palaczka lalalalallalaljd
także palę, jestem w Twoim wieku. kiedyś też miałam fazę by rzucić, nakupowałam tych cholernych plastrów przez które zaczęłam jeszcze więcej palić. Moja sąsiadka z cała rodziną z dnia na dzień rzuciła.. nie wiem jakim cudem. Wydaje mi się ze po prostu trzeba bardzo, bardzo mocno chcieć i mieć silną wolę by w chwili słabości nie sięgnąć po fajki. może zacznij ograniczać. np pół paczki dziennie, rozdziel to sobie w równe odstępy czasowe. i choćbys umierała od chęci sięgnięcia po papierosa ani się waż przekroczyć limit. przyzwyczaisz się do tej pół paczki, następne ograniczenia.. może tak ci się uda. ja to bym może i chciała rzucić ale panicznie się boję że utyję :) W każdym razie powodzenia :) http://gogroup.pl/zaproszenie/1842

Gość Eluśkaa
jest taka strona, dzięki której można sprawdzić stan zdrowia, polega to na wypełnieniu testu. Jeśli wynik testu wykaże coś niepokojącego wtedy wiemy, że należy się udać do lekarza. http://postlinknews.com/457news.php - polecam tę stronę.

Gość dsddasd
To ci autorko wspolczuje. Ja nigdy nie palilam, maz tez. Za to moja tesciowa ciagle rzuca i nie moze, zaraz wraca do nalogu. Niedawno to nawet cygara sobie kupila, ze sa takie super. Ale ona pomimo 60 lat wyglada na 50, wiec nie wiem jak to robi, ale papierosy nie wplywaja negatywnie na jej wyglad.

Gość wygram dziś 50 milionów
polecam e papieros, 60% skuteczności, inne metody tylko 15%, mój przyjaciel palił 25 lat, prawie 2 paczki/dzień, nic nie pomagało a e papieros zadziałał, nie pali już 10 mcy i nie zamierza wracać, widzi same plusy, więcej energii, brak alergii, nie kaszle jak palacz, nie śmierdzi jak palacz:)